Memphis ja és a Barcelona

Memphis ja és a Barcelona

El nou fitxatge blaugrana ha arribat aquest dilluns a la ciutat comtal, on ha parlat per als micròfons de Barça TV

Memphis Depay ja és a Barcelona. El nou fitxatge barcelonista ha aterrat aquest dilluns a la ciutat comtal, després de ser anunciat com a nou jugador del FC Barcelona el passat 19 de juny. Cal recordar que Memphis arriba un cop acabat el seu contracte amb l'Olympique de Lió, i signarà contracte fins a la finalització de la temporada 2022/23. 

El nou fitxatge del Barça ha trepitjat Barcelona aquest dilluns al migdia i, properament, es reincorporarà als entrenaments sota les ordres de Ronald Koeman per tal de conèixer així als seus nous companys.

Justament un mes després de l'anunci, l'holandès ja està a punt per començar, un cop disputada l'Eurocopa amb la selecció dels Països Baixos, juntament amb el seu nou company Frenkie De Jong, on van caure eliminats als vuitens de final davant la República Txeca. Depay va disputar els quatre partits (327 minuts) en els quals va marcar dos gols i va repartir dues assistències.

El davanter ha comentat les seves primeres impressions als micròfons de Barça TV, destacant ser "molt feliç" i tenir "moltes ganes d'anar al Camp Nou i conèixer tothom que forma part del Barça".

Com a objectiu, ha assegurat que arriba a Barcelona "per guanyar molts títols" i que es troba molt content de poder retrobar-se amb Koeman: "Ell em va donar confiança quan estava lesionat i em va veure recuperar-me. M'ha recolzat per venir aquí, al club més gran del món, i estic preparat per donar el millor de mi".

Posteriorment, el jugador s'ha dirigit cap a l'Hospital de Barcelona i cap a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per passar la revisió mèdica i començar a conèixer, així, les instal·lacions blaugrana.

mini_2021-07-19 LLEGADA MEMPHIS 29

Durant la tarda, Memphis ha visitat Barça Studios, el Museu, la Barça Store i el Barça Café, tancant així un dia 100% blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut