Set jugadors del planter a la segona meitat

Set jugadors del planter a la segona meitat

Ronald Koeman ha alineat fins a set jugadors del planter blaugrana aquest diumenge en el triomf del Barça a l’Estadi de la Ceràmica

Set. Aquest és el número de jugadors del planter del Barça que han jugat aquest dissabte a l’Estadi de la Ceràmica en el triomf 1-2 davant el Vila-real. I és que Leo Messi, Gerard Piqué, Sergio, Jordi Alba, Sergi Roberto (ha jugat el seu partit 300 amb el primer equip), Óscar Mingueza i Ilaix Moriba han coincidit alhora a la gespa de l’estadi groguet. 

A més, en els darrers minuts també ha entrat al terreny de joc Ronald Araujo, també procedent del Barça B. Una mostra més de la qualitat dels joves culers i de la confiança de Ronald Koeman en ells. 

Minuts en els darrers tres partits

Els vuit jugadors mencionats - Leo Messi, Gerard Piqué, Sergio, Jordi Alba, Sergi Roberto, Óscar Mingueza, Ilaix Moriba i Ronald Araujo- han jugat en els tres darrers partits del Barça. Una altra dada que demostra la confiança amb la gent de la casa donat que es tracta de la final de Copa i els duels contra Getafe i Vila-real, molt importants per al desenllaç de la Lliga. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut