Cinc coses que cal saber del FC Barcelona - Valladolid

Cinc coses que cal saber del FC Barcelona - Valladolid

Després de l'aturada per seleccions, els culers reben la visita del conjunt blanc-i-violeta en el duel corresponent a la jornada 29 de Lliga (21.00 hores)

Torna el futbol de clubs. L'aturada de seleccions deixa pas a un apassionant tram final de Lliga, que els blaugranes arranquen amb la vista de l'elenc de Sergio González. A continuació, ressaltem cinc aspectes que cal saber d'aquest Barça-Valladolid corresponent a la jornada 29 del torneig regular que es disputa el dilluns 5 de març al Camp Nou. 

1- Reprendre la ratxa d'imbatibilitat

Abans dels compromisos de seleccions, els de Koeman van aturar el comptador en 18 partits consecutius sense perdre en Lliga: 15 victòries i tres empats. Una sèrie de compromisos imbatuts que eleven aquesta ratxa com la millor de les 5 grans Lligues Europes, i que davant el Valladolid els culers tenen l'objectiu d'acréixer. 

2- Sergio González, un entrenador propici

El tècnic del Pucela mai ha estat capaç de guanyar el FC Barcelona; ni ocupant la banqueta de l'Espanyol ni la del Valladolid. L'entrenador català s'ha enfrontat en set partits lliguers davant els culers amb un balanç de set derrotes.

Una amargor que va poder esquivar, puntualment, com a jugador. Perquè el barceloní i com a jugador del Deportivo de la Corunya sap què és guanyar i, també, marcar davant el Barça. Un esdeveniment que va succeir els cursos 2002/03 i 2003/04. 

3- El perill constant de Leo Messi 

El capità barcelonista, l'home rècord de la història del FC Barcelona, és el jugador que ha participat en més gols, en un total de 23, en les cinc grans lligues d'Europa en aquest 2021: 16 dianes i set assistències.

A més, destacar que l'extraordinari futbolista argentí ha deixat la seva firma en vuit gols en els seus últims quatre matxs davant el Reial Valladolid en Lliga: quatre gols i quatre assistències. Les seves dues darreres contribucions van ser en el partit de la primera volta (0-3): passada de gol en el 0-1 de Lenglet i golejador en el 0-3, després d'una passada d'esperó del futbolista de present i futur, Pedri

4- La porteria del Valladolid 

Els albivioletas tenen el pitjor registre de partits sense encaixar. Amb l'exblaugrana Jordi Masip, que va jugar a les categories inferiors del Barça i que va formar part del primer equip durant tres temporades (des de la 2014/15 fins a la 2016/17), i Roberto Jiménez compartint titularitats sota els tres pals, l'equip de Castella i Lleó només ha deixat la porteria a zero en tres dels 28 partits del torneig regular. 

5- La figura de Ronaldo

Ronaldo Nazario és l'actual president i propietari de l'equip blanc-i-violeta. L'exdavanter brasiler va defensar els colors blaugrana durant una campanya, la 1996/97. Durant aquesta temporada al Barça, el de Rio de Janeiro va anotar un total de 47 gols. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut