Una recta final de Lliga apassionant

Una recta final de Lliga apassionant

Entre abril i maig, els de Koeman afronten 10 partits que marcaran qui acaba en la primera posició del torneig regular

L'aturada de seleccions deixa pas a un tram final de la Lliga vibrant. 10 partits en els dos mesos restants de competició. FC Barcelona, Atlètic de Madrid, Reial Madrid i Sevilla tenen a l'horitzó compromisos transcendentals per l'esdevenir de la classificació. 

mini_3200x2000-calendari-4_primers-LALIGA-cas

Del cap de setmana del 3-4 d'abril al cap de setmana del 24-25 de maig hi ha trenta punts en joc. I, de moment, abans de la represa del torneig domèstic així està la classificació

  1. Atlètic de Madrid: 66 punts 
  2. FC Barcelona: 62 punts 
  3. Reial Madrid: 60 punts 
  4. Sevilla: 55 punts 

Per al Barça, tot començarà el dilluns 5 d'abril (21 hores) al Camp Nou. Després de l’aturada de seleccions d’aquest passat mes de març, els de Koeman rebran el Valladolid sabent el resultat d'Atlètic de Madrid, que s'enfronta contra el Sevilla al Sánchez-Pizjuán, i Reial Madrid, que juga a casa davant l'Eibar.  

El calendari avança i trobem una data encerclada en vermell i partit en majúscules. El dissabte 10 d'abril (21 hores) el Clàssic torna a escena. Els blaugranes viatjaran fins a l'estadi Alfredo Di Stéfano de Valdebebas per disputar el sempre atractiu matx davant els blancs. 

Els de Koeman es presentaran a Madrid amb ganes de revenja. Perquè recordem que el primer Clàssic lliguer del curs va acabar amb triomf dels de Zinedine Zidane. Però des d'aleshores els de Koeman, amb focus per als joves, han evolucionat i millorat el seu joc. 

Després de la Copa, dues setmanes amb doble partit 

Després de l'adrenalina del Clàssic i de la final de Copa del Rei davant l'Athletic, el Barça, en jornada intersetmanal, tindrà la visita d'un sempre combatiu Getafe. Un elenc on es troben els exblaugranes Aleñá i Cucurella. D'aquesta manera, els culers afrontaran una setmana amb doble partit. Perquè el cap de setmana del 25 d'abril es desplaçaran fins a l'estadi de la Ceràmica per jugar la jornada 32. 

Dos compromisos en una setmana que deixaran pas a una nova setmana amb dos partits. El dimecres 28 d'abril els de Koeman recuperaran la jornada endarrerida per la final copera i es batran pels tres punts al Camp Nou contra el Granada. I, dies més tard, els barcelonistes obriran el mes de maig amb un sempre intens i difícil desplaçament al camp del València. 

En el següent vibrant capítol de Lliga que ens aturem és en la jornada 35. Un cap de setmana que oferirà un elèctric i decisiu FC Barcelona - Atlètic de Madrid, i un Reial Madrid - Sevilla. 

Una vegada que aquets quatre primers classificats s'hagin enfrontat entre ells, solament quedaran tres jornades. Atapeïdes, ja que hi haurà nova setmana amb dos partits lliguers. Llevant i Celta seràn els rivals del Barça abans de la conclusió del torneig a Eibar (22-23 de maig). Sens dubte es presenten uns dos mesos i un tram final de Lliga apassionant. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut