Els dilluns no són tan dolents

Els dilluns no són tan dolents

Falta una setmana per al duel contra el Valladolid, i aprofitem per repassar que el Barça sempre guanya els dilluns a la Lliga al segle XXI

Falta una setmana per al proper duel del Barça. Els culers tornaran a jugar en dilluns després de fer-ho fa dues setmanes davant l'Osca (4-1) i aquest cop s'enfrontaran al Valladolid (21.00 hores) també al Camp Nou. Serà el primer duel després de l'aturada per seleccions, on els culers intentaran seguir amb la gran dinàmica de resultats. Però... com li va al Barça a la Lliga quan juga dilluns?

En tot el segle XXI, els culers han disputat cinc partits de Lliga en dilluns, i tot ells han acabat amb victòria blaugrana. El primer va ser el 28 d'agost del 2006, contra el Celta de Vigo, on els blaugrana van vèncer per 2-3. Justament tres anys després, el 31 d'agost del 2009, triomf contra l'Sporting de Gijón per 3-0.

Però sens dubte, el triomf lliguer en dilluns més icònic és el Clàssic de la temporada 2010/11: un 29 de novembre del 2010, els culers van vèncer per 5-0 al Reial Madrid en un dels millors partits de la història. Els gols de Villa (2), Xavi, Pedro i Jefrren van passar a la història amb una de les majors golejades davant els blancs. Gaudeix amb el resum d'aquell partidàs:

Posteriorment, dos partits més en dilluns: triomf contra el Vila-real el 29 d'agost del 2011 (5-0) i el recentment comentat davant l'Osca el passat 15 de març del 2021 (4-1). Així doncs, cinc de cinc, i dilluns vinent tocarà aconseguir la sisena victòria de dilluns a la Lliga.

A més, si ens fixem en totes les competicions, també hi ha un partit més en dilluns: va ser el 17 d'agost del 2015 a la Supercopa d'Espanya, on Barça i Athletic Club van empatar a un al Camp Nou. Així doncs, cap derrota en dilluns en tot el segle XXI. Que continuï la ratxa! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut