PRÈVIA | Barça – Osca: Volen seguir retallant distàncies

PRÈVIA | Barça – Osca: Volen seguir retallant distàncies

Els culers reben al conjunt aragonès al Camp Nou en busca de continuar amb la gran ratxa de resultats a la Lliga per apropar-se encara més al líder

La Lliga no s’atura. Els culers, després de caure amb el cap ben alt a la Champions davant el PSG, tornen a centrar-se en la Lliga, competició on acumulen una espectacular ratxa de resultats. Els culers rebran aquest dilluns a l’Osca al Camp Nou (21.00 hores) en la 27a jornada del campionat domèstic, on intentaran sumar els tres punts i retallar distàncies amb el líder, l'Atlètic de Madrid, que dissabte va empatar contra el Getafe.

El rival

El conjunt dirigit per Pacheta, tot i ser cuer, es troba a pocs punts de la salvació i acumula una bona dinàmica de joc i resultats des de l’arribada del nou tècnic. Tot i així, els aragonesos necessiten seguir sumant per poder sortir del descens, i intentaran complicar molt les coses als blaugrana. Pacheta compta amb jugadors importants com el golejador Rafa Mir, a més de futbolistes de qualitat com Ferreiro, Seoane, Galán o Siovas, entre d’altres.

Entrenador: José Rojo ‘Pacheta’
Posició a la Lliga: 20è (20 punts)
Balanç a la Lliga: 3V-11E-12D
Màxim golejador: Rafa Mir (7 gols)
Exculers a l’equip: Sandro i Sergi Gómez 

Els precedents

El Barça no ha perdut cap dels cinc partits que ha disputat contra l’Osca en totes les competicions, amb quatre victòries i un empat. En dues ocasions d’aquests cinc partits, els blaugrana han aconseguit marcar 8 gols: 8-1 a la Copa del Rei de la temporada 2014/15, i 8-2 a la Lliga 2018/19. Aquest 8-2, a més, és la major golejada de l’Osca en la història de la Lliga. Repassem els highlights d'aquell partidàs:

Pel que fa al precedent més recent, els culers van vèncer a l'Alcoraz aquesta temporada per 0-1, gràcies a un gol de Frenkie De Jong en el que va ser el primer partit de l'any del 2021. Recordem també el gol de l'holandès:

El Barça

El Barça acumula 16 jornades consecutives sense perdre a la Lliga, amb 13 victòries i 3 empats. L’últim cop que els de Koeman van perdre un partit lliguer va ser el passat 5 de desembre, contra el Cadis (2-1). Des de llavors, els blaugrana sumen 36 punts dels 42 possibles que l’han tornat a fer lluitar per la Lliga. Aquesta ratxa vigent sense derrota és la millor de qualsevol equip de les cinc grans lligues europees. 

A més, el Barça ha guanyat els últims cinc partits disputats un dilluns a la Lliga, i no perd aquest dia de la setmana des de fa 23 anys. També cal destacar que Messi està a punt d’assolir una nova fita històrica: igualar Xavi Hernández com el jugador de la història del Barça amb més partits disputats (767). Si juga contra l'Osca, l'igualarà. 

mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-huesca
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut