FC Barcelona - Elx: Messi lidera la reacció (3-0)

FC Barcelona - Elx: Messi lidera la reacció (3-0)

Els de Koeman tornen al camí del triomf al Camp Nou, amb un doblet de l’argentí i un gol de Jordi Alba

Victòria del FC Barcelona al Camp Nou. Ho ha fet contra l’Elx, en el partit corresponent a la jornada 1 de la Lliga, que es va haver de posposar a l’inici de la temporada (3-0). I gràcies a un doblet de Messi, el gran protagonista del partit, i un gol d’Alba, que han fet possible que els de Ronald Koeman tornin a sumar tres punts i retallin diferències al capdavant de la taula.

Triomf que no ha estat fàcil, però en què l’efectivitat del segon temps ha resultat clau. Perquè ni el Barça –Trincao ha tingut la més clara quan s’ha desfet de dos rivals, però Edgar Badia ha desviat bé la jugada (min 20)- ni l’Elx –Lucas Boyé ha disposat d’un xut que ha sortit per sobre del travesser (min 5)- han trobat porteria en la primera meitat.

El ‘10’ desencalla el partit

Però a la segona Messi ha obert la llauna i, també, el partit. Molt ràpidament, a més, ja que als dos minuts de la represa ha posat l’1-0 després de desfer-se de tres rivals, fer una paret amb Braithwaite i batre Badia (min 47). Aquí ha començat a dominar, a liderar l’equip i a posar les bases del triomf. 

Perquè a més el Pitxitxi de Primera (18 gols) no s’ha aturat aquí, perquè ha aprofitat una grandiosa jugada de De Jong per fer el segon (2-0, min 67). Un resultat massa difícil de capgirar per a l’Elx, que a més ha vist com una deixada de Braithwaite, en la segona assistència del partit del danès, ha estat rematada per Jordi Alba, que ha fet el tercer (3-0, min 73). 

Acció que ha tancat el partit i la victòria per a un Barça que suma 50 punts i que torna al camí del triomf després de la derrota contra el PSG i de l’empat contra el Cadis.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut