Messi ja és Pitxitxi en solitari

Messi ja és Pitxitxi en solitari

Els seus dos gols contra l’Elx el situen al capdavant de la classificació de màxims golejadors de Primera, amb 18 dianes

Leo Messi suma i segueix. El crac argentí ha signat un nou doblet contra l’Elx i ja és Pitxitxi en solitari, amb 18 gols. Es distancia, d’aquesta manera, de Luis Suárez (16 gols), Gerard Moreno (14) i Youssef En-Nesiry (13), els seus principals oponents pel guardó al màxim golejador de Primera.

Amb aquest doblet Messi suma ja 13 gols en aquest 2021 i es converteix en el màxim anotador de l’any de les principals Lligues europees (sumant els gols en totes les competicions), per davant de Robert Lewandowski (12 gols) i Erling Braut Haaland (10). Suma quatre doblets en aquest 2021.

La millor ratxa de la temporada

El ‘10’ blaugrana es troba en un dolç moment de forma. Contra l’Elx ha encadenat el seu quart partit consecutiu veient porta, la que és la seva millor ratxa de la temporada, després d’haver vist porta contra l’Alabès, el PSG, el Cadis i l’Elx. Dissabte, contra el Sevilla, una nova oportunitat per seguir allargant la ratxa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut