El Barça-Elx del 1958, un dia per recordar

El Barça-Elx del 1958, un dia per recordar

El partit va servir d’homenatge a César Rodríguez i va suposar el debut de Manel Vich com a speaker blaugrana

El 10 de setembre del 1958. L’escenari, l’estadi de Les Corts que acollia un Barça-Elx. Un partit que serviria d’homenatge per a César Rodríguez, que aleshores era jugador i entrenador de l’equip il·licità. L’estadi estava ple de gom a gom, amb 48.000 persones que van gaudir del 3-2 al final amb victòria del Barça.

Aquella nit el tècnic blaugrana Helenio Herrera va presentar aquesta alineació a la primera meitat: Ramallets, Olivella, Biosca, Segarra, Vergés, Flotats, Tejada, Evaristo, César, Kubala i Czibor. A la segona part, l’onze local va ser Estrems, Rodri, Brugué, Gràcia, Segarra, Ribelles, Hermes, Kocsis, Eulogio Martínez, Sampedro i Villaverde. Tot i estar a l’Elx, César va jugar la primera meitat com a blaugrana. El Barça van haver de remuntar un 0-2 advers, amb els gols de Kubala, Kocsis i Hermes, que va marcar el definitiu gol de la victòria. Però el resultat era el menys important.

Un debut especial

Aquell dia va debutar Manel Vich com a speaker blaugrana. Amb 20 anys va anunciar els regals que havia rebut César en reconeixement a la seva trajectòria com a blaugrana. El primer de molts partits de la veu blaugrana que acabaria esdevenint coneguda durant 60 anys al Camp Nou.  

2016-04-30 MANEL VIC_011

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut