Barça - Juventus: S'escapa la primera posició (0-3)

Barça - Juventus: S'escapa la primera posició (0-3)

Els blaugranes no han pogut certificar la seva 14a temporada seguida classificant-se per vuitens de final com a primer de grup

No ha pogut ser. El FC Barcelona no ha completat la seva 14a temporada seguida classificant-se per vuitens de final com a primer de grup. L'elenc de Koeman, que avança ronda com a segon, ha caigut derrotat per 0-3 al Camp Nou davant la Juventus. El conjunt transalpí, amb dos gols de penal de Cristiano Ronaldo i una diana de Mckennie, ha sabut construir un marcador que li ha permès apoderar-se de la primera posició. 

A remolc en l'electrònic 

La fredor del Camp Nou ha acrescut amb dos gols visitants matiners. La Juventus, que ha portat la veu cantant en els primers compassos de partit i s'ha mostrat agosarada per endur-se la primera posició del grup, ha dibuixat un favorable 0-2 (min. 20).

Primer, una internada de Cristiano Ronaldo dins de l'àrea ha acabat amb penal. Una decisió protestada pels blaugranes, que han considerat insuficient el contacte d'Araujo sobre el 7 bianconero. Però cap argument més ha negat el 0-1 del portuguès. I, després, Mckennie amb una volea ha situat el 0-2. 

Amb aquest resultat en contra, els de Koeman han capgirat el signe del partit. Ara bé, tot i tenir el control de la pilota, els blaugranes han maldat per inquietar Buffon. Messi, després de la sempre fructífera connexió amb Jordi Alba, s'ha apuntat els dos xuts més perillosos de la primera part. Un període que podria haver presenciat alguna ocasió més. La falta d'encert en la passada final de Dest i la providencial figura d'Araujo han negat l'augment de les estadístiques ofensives. 

Uns registres atacants que s'han engrandit ràpidament en la segona meitat. Si Messi ha intimidat la porteria del llegendari porter italià, Cristiano Ronaldo no ha perdonat davant Ter Stegen. En un nou llançament des dels 11 metres, per una mà del centenari Lenglet que ha acabat substituït pel retornat Umtiti, el lusità ha posat el 0-3 (min. 52).  

La resposta culer no es materialitza

Un travesser de Griezmann i un llançament llunyà del capità barcelonista han sacsejat l'advers marcador. Un lluminós que també ha notat l'ímpetu de Riqui Puig, que ha entrat en la segona meitat. Però que no ha sofert cap metamorfosi més. I, d'aquesta manera, el Camp Nou ha presenciat una derrota culer en la fase de grups europea després de quatre anys

Així doncs, els de Koeman han conclòs la fase de grups de la Champions com a segons de grup -amb un balanç de cinc victòries i una derrota-. Una posició desconeguda des del curs 2006/07. Ara, alguns dels possibles rivals a vuitens de final són Manchester City, Chelsea, Borussia Dortmund, Bayern o Liverpool. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut