Clément Lenglet, 100 partits amb el Barça

Clément Lenglet, 100 partits amb el Barça

El ‘15’ blaugrana arriba al centenari d'aparicions com a barcelonista en la seva tercera temporada al Club

Centenari Clément Lenglet. Contra la Juventus, el central francès ha sumat el seu partit número 100 amb el FC Barcelona. 

El 15 blaugrana ha assolit aquesta xifra redona en la seva tercera temporada al Club. Cal recordar que el central va arribar a Barcelona l’estiu del 2018 procedent del Sevilla. El seu debut com a culer el va firmar a la final de la Supercopa d’Espanya contra el seu exequip. En aquest partit, el de Beauvais, en l'onze inicial i completant els 90 minuts, va aixecar el seu primer títol com a barcelonista. No seria l'únic en el curs del seu debut, ja que també s'apuntaria la Lliga 2018/19. 

Assentat en la titularitat 

Des de la seva arribada al Camp Nou, el central esquerrà ha estat una peça cabdal en les alineacions d'Ernesto Valverde, Quique Setién i Ronald Koeman. Perquè d'aquestes 100 aparicions com a culer, 93 les ha signat sortint d'inici. A més, destacar que des que és blaugrana només s'ha perdut 26 partits. 

Durant aquestes 100 vegades que s'ha enfundat l'elàstica blaugrana, Lenglet ha assolit 65 victòries, 19 empats i 15 derrotes. A més a més, ha registrat sis gols. La seva primera diana va ser en la Copa del Rei davant la Cultural Lleonesa i va atorgar el triomf als barcelonistes (0-1). Una primera celebració que va arribar gràcies a una rematada de cap inapel·lable. Precisament, de les seves sis dianes com a blaugrana, cinc han sigut amb el cap (Cultural, Reial Societat, Leganés, Betis i Nàpols), i una amb el peu esquerre (Valladolid).

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut