Umtiti torna a jugar 164 dies després

Umtiti torna a jugar 164 dies després

El central francès, absent per lesió des del 27 de juny, ha jugat l’última mitja hora de partit contra la Juventus

La nit ha tingut poques notícies positives per al FC Barcelona. Segurament una de les millors ha estat tornar a veure sobre la gespa Samuel Umtiti, que ha tornat a jugar un partit oficial 164 dies després.

El central francès, absent per una lesió al genoll esquerre, va disputar el seu últim compromís amb el Barça el passat 27 de juny, en un Celta-Barça (2-2) disputat poques setmanes després de reprendre’s la Lliga un cop superada l’aturada de les competicions a causa de la crisi del coronavirus.

El ’23’ blaugrana, doncs, ha tornat a gaudir de minuts en una nit en què ha disputat poc més de mitja hora, substituint el seu compatriota Clement Lenglet, que aquesta nit ha viscut el seu centenari com a culer. 

Ronald Araujo, un altre retorn 

Qui també ha tornat als terrenys de joc després de la seva lesió ha estat Ronald Araujo. Cal recordar que el central uruguaià va lesionar-se al bíceps femoral de la cuixa dreta durant el primer temps del Juventus-Barça jugat a Torí el passat 30 d’octubre. Aquesta nit ha jugat 81 minuts de partit, abans de ser substituït per Òscar Mingueza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut