PRÈVIA - Amb l’objectiu de mantenir la bona dinàmica europea

PRÈVIA - Amb l’objectiu de mantenir la bona dinàmica europea

(21 hores, Movistar Liga de Campeones) Si el Ferencvaros no derrota aquesta nit a la Juventus, el Barça en tindria prou amb empatar davant el Dinamo de Kíev per certificar el seu accés als vuitens de final de la Champions

El Dinamo de Kíev és el següent rival del Barça dins el calendari atapeït que tenen els blaugranes fins a finals d’any. Els de Ronald Koeman visiten aquest dimarts (21.00 hores) al conjunt ucraïnès, tercer del grup amb un punt però que de ben segur posarà les coses complicades als culers. A més, els culers tindran l'opció de certificar l'accés als vuitens de final: si el Ferencvaros hongarès no derrota aquesta nit al Juventus a l'Allianz Stadium de Torí, el Barça de Koeman en tindria prou amb empatar davant el Dinamo de Kíev per certificar el seu accés als vuitens de final de la Lliga de Campions.

El rival

El conjunt ucraïnès, que va mostrar una bona imatge al Camp Nou (2-1), buscaran puntuar i seguir lluitant per la classificació per a la següent fase de la Lliga de Campions. Des del partit a l’Estadi, el Dinamo de Kíev ha disputat dos partits de la seva lliga, contra el Shakhtar –derrota 0-3- i davant el FC Inhulets Petrove –victòria 0-2-. 

  • Entrenador: Mircea Lucescu
  • Balanç a la Champions: 1 empat i 2 derrotes
  • Màxim golejador a la UCL: Viktor Tsyhankov (2 gols)
mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-2nnd_kit (1)

El partit al Camp Nou

En el partit corresponent a la jornada 3 de la fase de grups el Barça va imposar-se 2-1 amb els gols de Leo Messi i Gerard Piqué. El Dinamo de Kíev va retallar diferències mitjançant Viktor Tsyhankov i el marcador ja no es va moure.

El Barça

Els culers arriben al partit després de la derrota per la mínima davant l’Atlètic de Madrid (1-0), però amb l’objectiu de recuperar les bones sensacions que els blaugranes están tenint aquest curs a la Lliga de Campions. Un triomf que aproparia el Barça a la següent fase.

Per aquest partit Koeman ha convocat 19 futbolistes. La llista la formen Ter Stegen, Dest, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza i Konrad. Piqué, Ansu Fati, Sergi Roberto, Umtiti, Sergio i Araujo, per lesió, i De Jong i Messi, per decisió tècnica, seran baixa per aquest partit. El tècnic blaugrana ha advertit en roda de premsa del perill que pot generar un rival "que ja va plantejar un bon partit al Camp Nou i que de ben segur posarà les coses complicades".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut