La convocatòria per viatjar a Kíev

La convocatòria per viatjar a Kíev

Ronald Koeman fa una llista de 19 jugadors per a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions

Torna la Champions i ho fa amb el partit de la jornada 4 de la fase de grups. El FC Barcelona haurà de visitar el Dinamo de Kíev aquest dimarts, a partir de les 21 hores, per intentar sumar una nova victòria. Perquè, de moment, els blaugrana sumen tres victòries en els tres partits jugats fins ara i volen mantenir la imbatibilitat.

Per aquest duel, que es jugarà a l’Estadi Olímpic de Kíev, Ronald Koeman ha decidit convocar 19 futbolistes. La llista la formen Ter Stegen, Dest, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza i Konrad.

Piqué, Ansu Fati, Sergi Roberto, Umtiti, Sergio i Araujo, per lesió, i De Jong i Messi, per decisió tècnica, seran baixa per aquest partit. Koeman ha explicat aquestes dues absències i ha dit que "necessiten un descans".

Sessió a la Ciutat Esportiva abans de el viatge

El Barça s'ha exercitat aquest dilluns al Camp Tito Vilanova amb tots els jugadors disponibles del primer equip. Els blaugrana han fet aquesta sessió d'entrenament abans de les rodes de premsa oficials de Koeman i Lenglet i del posterior desplaçament a Kíev. No serà l'última sessió abans del duel europeu, ja que ho serà la d'aquest mateix dimarts, a l'Estadi Lobanovski.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut