Koeman: “Messi i De Jong necessitaven un descans”

Koeman: “Messi i De Jong necessitaven un descans”

El tècnic blaugrana ha advertit de la perillositat del Dinamo de Kíev, que “a l’anada, tot i les baixes, va fer un bon partit”

“Tot i les baixes que tenien a l’anada, el Dinamo de Kíev va completar un bon partit”, ha advertit Ronald Koeman aquest dilluns a la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dimarts (21.00 hores). El tècnic blaugrana també s’ha referit a les absències de Leo Messi i Frenkie de Jong a la convocatòria: “La situació a la Champions és bastant còmode i els dos necessiten descansar”. 

Preguntat pel partit d'aquest dimarts, Koeman ha assegurat que cal fer un pas endavant i obtenir un bon resultat: “Demà és un partit en el qual hem d’aprofitar i fer un pas endavant en la classificació per la següent fase”. A més, el tècnic culer s’ha mostrat positiu per les properes setmanes: “Mirant el calendari que ens queda en els propers partits, soc optimista i a final d’any a la part alta de la classificació”. 

El tècnic holandès també s’ha referit a Umtiti i Mingueza. “Sabem que Umtiti porta bastant temps lesionat, però esperem que en dues setmanes puguem comptar amb ell. Necessita recuperar-se bé”. Sobre el possible debut de Mingueza Koeman ha explicat que “davant les baixes sempre donem opcions a altres jugadors i ell n’és una d’elles”.

2020-11-23 ENTRENO 92-min

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut