La prèvia de l'Alabès-Barça: Amb impuls europeu per retrobar-se amb la victòria en Lliga

La prèvia de l'Alabès-Barça: Amb impuls europeu per retrobar-se amb la victòria en Lliga

(21 hores, Movistar Partidazo) Després de meravellar en el Juventus Stadium, els de Koeman es desplacen a Mendizorrotza per intentar guanyar en competició domèstica després de dues derrotes

La victòria entre cella i cella. "Per la situació que vivim en Lliga, necessitem sumar els tres punts", va sentenciar Ronald Komean en la prèvia de l'Alabès - Barça. Una realitat en competició regular que dista de la vista en la Champions League.

Amb la motivació d'haver desplegat un joc vistós en la victòria al camp de la Juventus el passat dimecres 21 d'octubre, els barcelonistes intentaran guanyar de nou en Lliga. Un torneig que ha presenciat dues derrotes consecutives dels culers. 

El rival 

Entrenador: Pablo Machín. Destacar que mai ha estat capaç de vèncer el Barça en Lliga. Ni ocupant la banqueta del Girona ni la del Sevilla s'ha pogut endur els tres punts davant els blaugranes. 

El màxim golejador: Cap futbolista babazorro sobresurt en la faceta anotadora. El gol està repartit entre Édgar Méndez, Joselu, Rodrigo Ely, Pina i Borja Sainz, que se n'han apuntat un Lliga. 

Classificació: 15è amb set punts. 

Com arriba?: Es presenta en aquesta jornada 8 després d'haver perdut davant l'Elx i guanyat contra el Valladolid. 

La convocatòria: El tècnic sorià només comptarà amb la baixa de Pere Pons.

Els precedents entre albiazules i blaugranes 

Barça i Alabès s’han vist les cares fins a 30 vegades al llarg de la història. El balanç és força favorable als culers, que s’han endut la victòria en 20 ocasions. Les dues darreres sumades en la temporada passada; 4-1 al Camp Nou i 0-5 a Mendizorrotza

L’Alabès ha doblegat el Barça en cinc partits, els mateixos que han acabat en empat. Hem de remuntar-nos al 10 de setembre del 2016 per trobar l’última victòria basca, en un 1-2 al Camp Nou.

Focus per a Pedri i Ansu 

Contra la Juventus (0-2), el futbolista canari va continuar mostrant el seu talent i el jugador format a La Masia va participar en un nou gol. D'aquesta manera, arriben al partit entre l'Alabès i el Barça focalitzant l'atenció. A més, aquest dissabte 31 d'octubre el 22 blaugrana compleix la majoria d'edat. Un dia especial perquè el màxim anotador d'aquest curs, amb quatre dianes, segueixi ampliant les seves estadístiques de cara a porteria. 

Sempre els hi dic als jugadors joves que gaudeixin del moment. Amb 17 no és normal jugar al nivell que estan exhibint

Ronald Koeman

La convocatòria de Koeman 

Per al partit contra els vitorians, el tècnic neerlandès ha facilitat aquest divendres la llista de 21 convocats, amb les novetats de Piqué -que es va perdre el partit de Torí per sanció- i de Konrad. Així, per aquest matx, els convocats són Dest, Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, Iñaki Peña, Konrad i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Ter Stegen, Coutinho i Umtiti, mentre que Riqui Puig i Matheus són baixa per decisió tècnica. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut