Cinc dades que cal saber abans de l’Alabès-Barça

Cinc dades que cal saber abans de l’Alabès-Barça

El Barça mirarà d’allargar la seva bona ratxa contra un conjunt vitorià que vol encadenar dues victòries seguides per primer cop des del 2019

Torna la Lliga i torna el futbol a Vitòria, on fa poc més de tres mesos el Barça tancava la Lliga 2019/20 amb una contundent victòria per 0-5. Tot i la proximitat entre tots dos partits, fa pinta que el duel d’aquest dissabte a Mendizorrotza serà completament diferent a aquell. Fem un repàs de les cinc dades imprescindibles del partit.

7

És la xifra de victòries consecutives contra l’Alabès, que no puntua contra els blaugrana des que va guanyar al Camp Nou l’any 2016.

6

Són els partits consecutius sense victòria de l’Alabès a casa. Una ratxa que, de ben segur, miraran de finalitzar per la porta gran amb una victòria contra el Barça.

10

És la quantitat de gols que li ha marcat Leo Messi a l’Alabès. Ha establert aquesta xifra en només nou partits. De fet, en l’últim 0-5 el ’10’ va signar un doblet.

15

Són el número de partits consecutius que porta sense marcar Lucas Pérez, una de les referències ofensives de l’Alabès. Però alerta: el talentós davanter ja li ha fet tres gols al Barça.

4

El tècnic de l’Alabès, Pablo Machín, ha perdut els seus quatre duels contra el Barça, dos com a tècnic del Girona i dos més com a entrenador del Sevilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut