Les 10 dades que ens deixa l’exhibició a Torí

Les 10 dades que ens deixa l’exhibició a Torí

Repassem el més destacat del gran triomf barcelonista davant la Juventus a la Lliga de Campions

El FC Barcelona va oferir una gran exhibició al Juventus Stadium, guanyant amb autoritat als bianconeri (0-2) però sobretot, amb una magnífica actuació de tot l’equip. A continuació, repassem les dades i els detalls més destacats d’aquest gran triomf a Torí:

Dembélé, ‘on fire’

L’extrem francès va obrir la llauna amb un autèntic golàs, que a més suposa haver marcat en dos partits seguits de la Lliga de Campions per primera vegada en la seva carrera. A més, va tenir un gran encert en el regat (67%) i de fet, va ser el jugador del partit que més bons regats va aconseguir amb un total de sis, igual que Messi.

Messi, omnipresent

L’argentí va generar cinc ocasions davant la Juventus, més que qualsevol altre jugador culer en un partit aquesta temporada en totes les competicions. A més, Messi va participar en 9 de les 13 rematades del Barça al Juventus Stadium (quatre rematades i cinc assistències a rematades). També, sis regats completats (86% d’encert), quatre recuperacions i 75/79 en passades bones. Espectacular.

Pedri, imparable des de l’esquerra

El jove jugador canari va tornar a ser titular, aquest cop partint des de la banda esquerra, i va tornar a demostrar la immensa qualitat que té a les botes. El ‘16’ blaugrana va disputar els 90 minuts -sent substituït al descompte- i va oferir un recital d’accions de qualitat, amb grans tocs de màgia i fins a quatre regats completats (80% d’encert). A més, va ajudar en defensa recuperant sis pilotes, i va estar molt segur en la passada: 39/41 passades bones.

2020-10-28 JUVENTUS-BARCELONA 13-min

Primera victòria de Koeman a Itàlia

El tècnic holandès va assegurar que “ha estat el nostre millor partit de la temporada”. A més, per a Koeman va ser un triomf especial, ja que mai havia aconseguit guanyar a Itàlia, ni com a tècnic ni com a jugador. Set partits com a jugador (3 empats i quatre derrotes) i nou com a entrenador (tres empats i sis derrotes). Ara, després de 17a visita a Itàlia, torna a casa amb un gran triomf.

El Barça, qui més remata a Europa

En les dues jornades que s’han disputat fins ara a la Champions, els culers són -juntament amb el Bayern de Munich- l’equip que més han xutat a porteria amb un total de 35 rematades. D’aquests, 15 han anat entre pals, només superat pels 17 de l’Atalanta.

L’equip més golejador

A més, el Barça és l’equip que més gols ha marcat en aquestes dues primeres jornades (igualat amb el Manchester United), amb un total de set dianes: Messi (2), Dembélé (2), Ansu Fati, Coutinho i Pedri.

2020-10-28 JUVENTUS-BARCELONA 17-min

El segon partit amb més passades

El matx contra la Juve va ser el segon partit de tota la temporada on els culers van realitzar més bones passades (634), només superat per la golejada contra el Ferencváros (661). A més, va ser el tercer partit amb més possessió (59%), per darrere de Getafe (73%) i Ferencváros (62%).

Primera victòria a Torí

El 0-2 de dimecres va ser la primera victòria culer al camp del Juventus, un escenari que se li havia resistit fins en sis ocasions prèvies: tres empats (dos 1-1 i un 0-0, sempre a la Champions) i tres derrotes (una a la Copa de Fires, una a la Recopa i una a la Champions). A més, el Barça s’ha convertit en el tercer equip de la Lliga en guanyar com a visitant davant el Juventus en la història de la Lliga de Campions, després del Reial i el Deportivo de La Corunya.

Inexpugnables sota pals

Els culers no van rebre ni un sol remat a porteria davant la Juventus, tercera vegada que el Barça no permet als seus rivals rematar a porta en un partit en 2020 en totes les competicions (vs Athletic al Camp Nou i Alabès a Mendizorroza).

Sergi Roberto, cinquantenari

El lateral barcelonista va arribar contra la Juventus als 50 partits a la Champions com a blaugrana, convertint-se en el sisè defensa que arriba a aquesta xifra amb el conjunt culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut