Juventus - Barça: La vie en rose (0-2)

Un gol de Dembélé a la primera meitat i un altre de Messi, de penal a la segona, donen els tres punts a un conjunt blaugrana, avui de rosa, molt superior

Victòria clara del Barça a Torí (0-2). Els blaugranes, que avui jugaven amb l’equipació rosa, han desplegat un bon joc al llarg de tot el partit davant el Juventus. Les ocasions de perill han estat blaugranes en un partit amb un Barça ben situat, sòlid en defensa i amb el control de la pilota. Dembélé a la primera part, amb un xut des de fora, i Leo Messi, de penal, han fet justícia. Amb aquest triomf, el Barça suma 6 punts en dos partits i se situa líder en solitari del grup G després de l’empat en l’altre partit del grup.

Dembélé avança el Barça

Els primers tres minuts de partit han estat marcats per les arribades amb perill del Barça en atac. Leo Messi ha estat a punt d’aprofitar un error defensiu del Juventus en la sortida de pilota. Poc després ha estat Pjanic, amb xut des de la frontal de l’àrea que ha desviat Szczesny. Els de Koeman ho han seguit provant i Griezmann ha enviat la pilota al pal. Després d’aquesta minuts de clar domini culer ha arribat la pausa en el matx.

Fins que Dembélé ha vist com el seu xut ha estat desviat per la defensa del Juventus i quedava fora de l’abast de Szczesny per avançar al Barça (0-1, min 14). Amb el gol el Barça ha tingut el partit sota control, ocasions de Morata en fora de joc a banda.

Tant és així que Messi, en una combinació amb Giezmann, i Dembélé en un u contra u davant el porter del conjunt italià, han estat a punt d’ampliar l’avantatge.

Exhibició ofensiva culer

A la represa, Ronald Araujo no ha pogut seguir a causa d’unes molèsties a la cuixa dreta. En el seu lloc ha entrat Sergio. El Barça ha gaudit de les millors ocasions en aquesta segona meitat. Messi ha estat a punt de situar el 0-2 en una gran rematada de l’argentí que ha sortit fregant el pal.

Els homes de Ronald Koeman ho seguien intentant, sense fortuna de cara a porteria però amb el convenciment que la recompensa arribaria. Griezmann ha enviat una nova pilota al pal a un quart d’hora per al final del matx. El Barça han jugat des del minut 85 amb un home més per l’expulsió de Demiral per doble groga.

Ansu Fati, que havia entrat al camp en substitució de Dembélé, ha provocat un penal. Una pena màxima que Leo Messi s’ha encarregat de transformar magistralment i fer justícia en un Barça molt superior que ha tingut 14 arribades de perill. Amb el triomf el Barça se situa líder en solitari del seu grup de la Champions. Una nit perfecte per als culers, avui vestits de rosa.