Ansu Fati i Pedri fan història a la Champions

Per primer cop a la història de la competició, dos menors d'edat han marcat en el mateix partit

El gran triomf blaugrana davant el Ferencváros (5-1) va deixar diverses dades pel record, però cal destacar l'espectacular rècord assolit per dos joves talents culers: Ansu Fati i Pedri, amb els seus bons gols, van provocar que per primer cop a la història de la Champions, dos menors d'edat hagin marcat en el mateix partit. I a més, tots dos del mateix equip.

Sens dubte una dada espectacular de dos jugadors d'encara només 17 anys, que durant les properes setmanes compliran els 18. Dos menors d'edat que continuen creixent a passes de gegant al FC Barcelona, i contra el Ferencváros van tornar a demostrar el seu potencial.

Ansu Fati va ser titular i va disputar un total de 63 minuts, sent substituït precisament per Pedri. El '22' blaugrana va marcar el segon gol del partit i va assistir a Coutinho en el tercer. A més, es va convertir en el jugador més jove de la història de la Champions en anotar dos gols. Cal recordar que ja va marcar un a Milà el curs passat que el va convertir en el golejador més jove de la història de la Lliga de Campions.

Pel que fa a Pedri, debut somiat a la màxima competició europea. Va disputar 27 minuts i, tot i jugar gran part dels minuts amb un jugador menys per l'expulsió de Piqué, va estar molt actiu i va deixar grans detalls de qualitat. A més, va aconseguir veure porteria marcant el 4-1 després d'una gran assistència de Dembélé.