Debut somiat a la Champions per a Trincão, Pedri i Araujo

Debut somiat a la Champions per a Trincão, Pedri i Araujo

L’extrem ha brillat com a titular, mentre que el canari s’ha estrenat amb gol i el defensa ha aportat seguretat a la rereguarda després de l’expulsió de Piqué

Golejada i nit inoblidable per a tres debutants a la Lliga de Campions: Francisco Trincão, Pedri i Ronald Araujo. Tots tres han viscut contra el Ferencváros, en un Camp Nou sense públic, la seva estrena a la màxima competició europea.

Trincão: titularitat i desequilibri

El primer debutant de la nit es coneixia una hora abans del partit. Francisco Trincão, titular per primer cop amb el FC Barcelona, s’estrenava també a l’onze inicial en el seu debut a la Champions. I ha estat una estrena més que destacada: des de l’extrem dret ha desbordat i ha marejat el seu marcador, que tindrà malsons amb el ‘17’ blaugrana. Partit de notable del portuguès.

WhatsApp Image 2020-10-20 at 21.23.31-3

Pedri: debut i estrena golejadora

A falta de mitja hora per al final del partit saltava sobre la gespa Pedri, el segon debutant a la Champions de la nit. Entrava en el lloc d’Ansu Fati, un altre futbolista de 17 anys com ell. I, també com ell, Pedri ha pogut marcar un bon gol contra el Ferencváros. En aquest cas, la jugada prèvia i assistència ha estat obra de Dembélé. El de Pedri és també el primer gol amb el Barça. Fa pinta que recordarem aquest dia -el del primer gol de Pedri- durant molts anys.

WhatsApp Image 2020-10-20 at 23.28.04

Araujo: un recanvi de garanties

Com ja va passar a Vigo, quan va haver d’ocupar el lloc d’un expulsat Lenglet, Ronald Araujo ha repetit experiència a la Champions contra el Ferencváros. En aquest cas, ha ocupat la posició del també expulsat Piqué. Com a Balaídos, ha rendit a bon nivell, aportant seguretat i consistència a un Barça que ha jugat amb 10... però semblava que jugués amb 11. Debut impecable a la Champions d’un Araujo que té tots els números de sortir d’inici al Juventus Stadium.

mini_2020-10-20 BARCELONA-FERENCVAROS 83

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut