FC Barcelona - Sevilla: Taules al Camp Nou (1-1)

FC Barcelona - Sevilla: Taules al Camp Nou (1-1)

Barça i Sevilla empaten en un duel tàctic molt igualat a l’Estadi

Empat tècnic al Camp Nou. Barça i Sevilla han igualat pràcticament a tot en un duel que, pel que fa als gols i la intensitat, ha anat de més a menys. Luuk de Jong i Coutinho han posat les dianes només començar però, un cop passaven els minuts, ha desenvolupat en un duel d’estrategues, com si d’una partida d’escacs es tractés. El duel, que suposava el retorn de Rakitic al Camp Nou, també ha servit per veure els primers minuts de Dest com a blaugrana.

Inici amb gols

Sense variar la seva idea, Ronald Koeman ha donat continuïtat al mateix equip titular de les dues primeres jornades, amb l’única modificació obligada d’Araujo per Lenglet, expulsat a Vigo tres dies enrere. Sobre el Camp Nou es trobaven els dos equips que més amunt pressionen de tota la Lliga, cosa que ha provocat enormes dificultats per crear joc en tots dos conjunts.

Es duien pocs minuts de partit quan el Sevilla s’ha avançat en el marcador amb una rematada violenta de Luuk de Jong. Era el primer gol que encaixava al Barça a la Lliga i la primera vegada, pretemporada inclosa, que anava a remolc en el marcador.

La reacció, però, no s’ha fet esperar. Dos minuts després Coutinho celebrava la seva primera diana post-cessió després d’un mal refús de Navas que ha deixat venut a Bono, que ja no figurava sota pals. Tot i l’intercanvi de cops inicial, la resta del primer temps s’ha desenvolupat amb poques ocasions més i una possessió repartida.

Es lesiona Alba, debuta Dest

La tònica de tota la segona meitat s’ha assemblat molt a la dels 20 minuts finals del primer temps. Tots dos equips s’incomodaven mútuament amb una pressió altíssima, i cap dels dos aconseguia sotmetre el rival de forma clara. Sense amplitud per les bandes, tots dos ho han intentat una vegada i una altra pel mig. Sense sort. El Sevilla ha fregat el gol amb una rematada desviada per Araujo al travesser i, en els compassos finals, De Jong i Trincao també han estat a prop de desnivellar un partit molt igualat.

En aquest tram final de partit ja figurava sobre la gespa Sergiño Dest, que ha debutat com a lateral esquerre després que Jordi Alba hagués de retirar-se per molèsties als isquiotibials de la cuixa dreta. Ara, aturada de Lliga acompanyada de futbol de seleccions per una gran majoria de futbolistes blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut