Prèvia | Barça - Nàstic: Comença la pretemporada

Prèvia | Barça - Nàstic: Comença la pretemporada

(19.00 hores, Barça TV+) Els culers afronten el primer partit de l'era Koeman per iniciar la preparació de cara a la Lliga

Torna el futbol a Can Barça. Aquest dissabte a les 19 hores, des de l'Estadi Johan Cruyff, el nou FC Barcelona 2020/21 tornarà a competir sobre la gespa. El projecte de Ronald Koeman obre les seves portes amb un amistós davant el Nàstic de Tarragona, en el que serà el primer dels amistosos que disputaran els barcelonistes abans de començar la Lliga el proper 27 de setembre contra el Vila-real. 

El partit només es podrà veure en directe a tot el món i a la resta de l’Estat espanyol de manera exclusiva a Barça TV+, mentre que a Catalunya també es podrà seguir en directe i en obert a Barça TV, través de la TDT, i a TV3; i en diferit (21.30 hores) a la resta d’Espanya, a través del canal del Club allotjat a les plataformes de subscripció. El duel també es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials.

El Nàstic de Tarragona, que actualment juga a la 2a Divisió B, no s'enfronta al conjunt blaugrana en partit oficial des del 2007, quan tots dos van coincidir a Primera Divisió. Un derbi amb molta història, i és que tots dos equips es van enfrontar per primera vegada als quarts de final de la Copa de la temporada 1946/47. Des de llavors, la resta de duels oficials s’han produït a la Primera Divisió, amb un balanç de 8 victòries per als blaugrana i 2 empats. 

La convocatòria de Koeman

Per aquest partit, el tècnic holandès ha decidit convocar els següents 25 futbolistes: Neto, Iñaki Peña, Arnau Tenas, N. Semedo, Piqué, Sergio, Griezmann, Messi, O. Dembélé, Lenglet, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Junior, Coutinho, Aleñá, Trincao, Pedri, Riqui Puig, R. Araujo, J. Cuenca, Miranda, Konrad i Ilaix Moriba.

En la prèvia del matx, Ronald Koeman ha destacat que "els jugadors estan treballant molt bé, amb intensitat, i estic contentíssim amb el treball de l'equip durant aquestes dues setmanes". Pel que fa al partit, ha afegit: "Cada jugador jugarà 45 minuts, farem dos equips. Buscarem la intensitat de el partit, el nostre ordre de joc, com volem jugar amb pilota, la transició de el partit, com anem a pressionar el rival... coses a millorar i per veure com volem jugar".

Consulta els horaris per seguir arreu del món el Barça-Nàstic! 

mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-amistos-cat
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut