Koeman:

Koeman: "Estic molt content amb el treball de l'equip"

El tècnic blaugrana ha destacat que "els jugadors estan treballant molt bé i amb bona intensitat en els entrenaments"

Ronald Koeman ha parlat aquest divendres després de l'entrenament, repassant els principals aspectes de la pretemporada de l'equip. El tècnic holandès ha destacat que "els jugadors estan treballant molt bé, amb intensitat, i estic contentíssim amb el treball de l'equip durant aquestes dues setmanes". A continuació, repassem les declaracions més destacades de Koeman:

Primeres setmanes de treball

"Estan sent molt positives. Portem dues setmanes i els jugadors estan treballant molt bé. Hi ha bona intensitat en els entrenaments, primer amb l'aspecte físic en les primeres setmanes i ara amb el tàctic".

"Els jugadors han mostrat molt d'ànim, interès i intensitat, i això és el més important perquè per a mi s'entrena com es juga. És molt important i estic contentíssim amb el treball que ha fet l'equip durant aquestes dues setmanes".

Pretemporada atípica

"És complicat, és una pretemporada curta, tenim quatre setmanes abans del primer partit contra el Vila-real. I també és una pretemporada més individual, hi ha jugadors que han tingut més descans, altres que han jugat partits... cal intentar que cada un estigui al màxim abans del primer partit".

"Ara tenim amistosos i entrenaments per posar-nos bé i afrontar una Lliga dura".

2020-09-05 ENTRENO 64-min

Leo Messi

"És el millor, Messi en la seva forma física és un jugador importantíssim i ho ha demostrat durant molts anys, i tant de bo pugui repetir-ho aquesta temporada".

Partit contra el Nàstic

"Cada jugador jugarà 45 minuts, farem dos equips. Buscarem la intensitat de el partit, el nostre ordre de joc, com volem jugar amb pilota, la transició de el partit, com anem a pressionar el rival... coses a millorar i per veure com volem jugar".

Els joves

"Els joves s'han adaptat molt bé i també els fitxatges. És un grup fort, cadascú té les seves possibilitats del jugar. Tenim un ambient fenomenal en els entrenaments, els joves han participat i tenen molta qualitat, ara falta madurar i agafar més físic".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut