Els millors gols contra el Nàstic de Tarragona

Els millors gols contra el Nàstic de Tarragona

Gaudeix dels moments més destacats dels partits contra el conjunt tarragoní, primer rival del Barça 2020/21 en partit amistós

El dissabte 12 de setembre tindrà lloc el primer partit del Barça 2020/21. Els homes de Ronald Koeman jugaran el seu primer amistós de pretemporada contra el Nàstic de Tarragona de la 2a Divisió B. El partit, que es jugarà a l'Estadi Johan Cruyff a partir de les 19.00 horeses podrà veure en directe i en exclusiva a tot el món a la plataforma de streaming del Club, Barça TV+. Un cop finalitzat el partit, també es podrà veure a Barça TV, a Catalunya a través de la TDT, i a la resta d'Espanya a través de les plataformes de subscripció. A més, aquest duel també suposarà l'estrena del primer equip blaugana a l'Estadi Johan Cruyff. 

Tot i no jugar-se cap Barça-Nàstic oficial des de la temporada 2006/07 –la darrera del Nàstic a Primera- tots dos s’han vist les cares des de fa més de 70 anys. Es van veure les cares per primera vegada als quarts de final de la Copa de la temporada 1946/47, en què els tarragonins van assolir la classificació. Des de llavors, la resta de partits han tingut lloc Primera Divisió, amb un registre de 8 victòries per als culers i 2 empats. L’últim partit va disputar-se del 17 de juny del 2007, en què el Barça de Rijkaard va guanyar per 1-5 a un Nàstic ja descendit a Segona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut