Entrenament a Lisboa i alta per a Dembélé
Ofert per

Entrenament a Lisboa i alta per a Dembélé

Els culers s'han entrenat a l'Estádio do Sport, on divendres jugaran contra el Bayern. A més, el francès deixa enrere la lesió en el tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa dreta

Els 26 jugadors convocats per Quique Setién per la final a vuit de la Champions s'han entrenat aquest dijous a l'Estádio do Sport, escenari on divendres els culers s'enfrontaran al Bayern de Munic en el partidàs de quarts de final de la Lliga de Campions.

Els blaugrana, que han viatjat aquest dijous al matí a Lisboa, han tingut el primer contacte amb la gespa de l'estadi per així poder preparar el matx. Cal recordar que Setién ha convocat a tots els jugadors del primer equip menys Umtiti, que es queda a Barcelona recuperant-se de la seva lesió, i a 9 jugadors del Barça B: Iñaki Peña, Riqui Puig, Ansu Fati, R. Araujo, Monchu, Mingueza, Konrad, Reis i Jandro.

Dembélé ha rebut l'alta

La gran notícia de l'entrenament ha estat Ousmane Dembélé, que ja té l’alta mèdica. 192 dies després de lesionar-se en el tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa dreta, el francès ja té el vistiplau dels Serveis Mèdics del Club. D’aquesta manera, Quique Setién el tindrà a la seva disposició per a la final a vuit del torneig continental.

Cal recordar que en el FC Barcelona - Dortmund de la fase de grups de la Champions, l’'11' culer es va retirar del camp per una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa dreta. Immers en el procés de recuperació, en l’entrenament del 3 de febrer va haver de retirar-se. Les proves posteriors van confirmar la ruptura completa del tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa dreta. I, posteriorment, el 10 de febrer, va ser intervingut satisfactòriament a Turku (Finlàndia) pel doctor Lasse Lempainen.

Així doncs, el de Vernon podrà tornar a la competició. Es converteix en un reforç de luxe per al tècnic càntabre. Una peça més per afrontar la fase final de la Lliga de Campions. Un camí que s’obre amb els quarts de final davant el Bayern de Munic (14 d’agost, 21 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut