Els convocats per a Lisboa

Els convocats per a Lisboa

Quique Setién ha donat a conèixer els 26 jugadors citats per afrontar la fase final de la Lliga de Campions

Arriba un dels moments més esperats de la temporada, i és que el Barça viatja a Lisboa a jugar la fase final de la Lliga de Campions. Els de Quique Setién s’estrenen als quarts de final contra el FC Bayern a l’estadi Da Luz. Per aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Setién ha facilitat aquest dimecres la llista de 26 convocats. 

Per aquesta fase final, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Ansu Fati, R. Araujo, Monchu, Mingueza, Konrad, Reis i Jandro. L’atacant francès Ousmane Dembélé viatja tot i no tenir l’alta mèdica, mentre que Martin Braithwaite viatja tot i no estar inscrit a la competició. Umtiti es queda a Barcelona seguint la seva recuperació.

Última sessió a Barcelona

Aquest dimecres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans de viatjar el dijous al matí cap a Lisboa. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a més dels jugadors habituals del Barça B que estan completant totes les sessions amb el primer equip aquestes setmanes. En acabar la sessió s’ha conegut la llista de convocats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut