Messi:

Messi: "El futbol, com la vida, no tornarà a ser igual"

En una entrevista a 'El País Semanal', l'astre argentí ha valorat l'empremta que deixa el coronavirus al món, i no només a l'esport

Leo Messi parla de nou. En una entrevista a El País Semanal, el 10 del FC Barcelona ha repassat l'impacte del coronavirus. I no només en el futbol, també en la vida.

"El futbol, com la vida en general, penso que no tornarà a ser igual", ha manifestat un rotund Messi.

Amb la tornada als entrenaments, el futbol sembla que torna a la normalitat. A una nova normalitat que el de Rosario defineix d'aquesta manera: "La tornada als entrenaments, a les competicions i al que abans es feia d'una manera normal, ara s'haurà d'implantar de nou, però de manera progressiva. Serà una situació estranya per a nosaltres, els esportistes, i per a qualsevol que hagi de canviar les seves dinàmiques habituals de treball".

El pensament en veu alta de l'astre argentí ha anat més enllà: "Moltíssima gent ho va passar realment malament, perquè els va afectar aquesta situació d'alguna manera, com va passar amb tots els que van perdre els seus familiars i amics i ni tan sols van poder ni gairebé acomiadar-los. No hi pot haver res pitjor que perdre les persones que més estimes; em crea una frustració enorme i em sembla el més injust".

I com recordarà el millor futbolista del món aquesta pandèmia?: "Amb un sentiment de pena i frustració envers els que van patir més per la pèrdua dels seus éssers estimats. I també amb l'agraïment infinit a totes les persones que van lluitar per combatre el virus des dels centres sanitaris", ha exterioritzat el 10 del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut