A partir de la propera setmana, entrenaments amb el grup complet

A partir de la propera setmana, entrenaments amb el grup complet

La Lliga ha informat als clubs de l’accés a la fase 4, amb entrenaments de caràcter total i on es permet la utilització dels vestidors

Després d’haver-se publicat al BOE aquest dissabte, la Lliga ha informat que, a partir d’aquest dilluns 1 de juny, els equips tornaran als entrenaments amb la fase 4. En aquesta fase, estan permesos els entrenaments de caràcter total, és a dir, amb tot el grup complet.

També, la Lliga ha informat que a partir de dilluns es permet la utilització dels vestidors. A més, s’han de seguir complint les corresponents mesures de prevenció, protecció i higiene establertes per les autoritats sanitàries, a més de seguir amb la desinfecció i neteja periòdica de les instal·lacions.

Així doncs, els jugadors del primer equip blaugrana, que diumenge tenen el dia lliure, tornaran la propera setmana als entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ja amb aquestes modificacions.

Cal recordar que fins ara els jugadors culers s’estaven entrenant en dos grups de fins a 14 jugadors, i a partir de la propera setmana, tindran la possibilitat de poder treballar tots junts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut