Ter Stegen:

Ter Stegen: "Soc molt feliç a Barcelona"

En una entrevista realitzada a través d'Instagram, el porter alemany també ha afegit que "la situació esportiva és bona"

Nova entrevista de Ter Stegen durant el confinament. Després del Live Call al canal de YouTube del FC Barcelona i del Q&A al seu compte de Twitter, el porter alemany va respondre noves preguntes a través d'un Instagram Live que havia organitzat el seu anterior equip, el Borussia Mönchengladbach. 

Preguntat pel seu futur, l'blaugrana va assegurar: "Soc molt feliç a Barcelona i la situació esportiva és bona, l'equip va bé. Què més puc demanar?". "Hem tingut les primeres converses, però ho hem aparcat perquè hi ha coses molt més importants ara", va afegir. I és que l'actualitat encara segueix marcada per la Covid-19. Per tant, els futbolistes encara continuen amb els exercicis des de casa seva: "El Club ens va enviar un programa d'entrenament, però depèn de nosaltres fer-ho pel nostre compte", va declarar. 

El porter teutó, que el 30 de març passat va complir 28 anys, també va tenir paraules cap al seu exequip. "Si haguéssim baixat [amb el Borussia Mönchengladbach el curs 2010/11], no hauria participat en la final de la Champions de Berlín amb el Barça", va remarcar Ter Stegen. Un porter sempre estimat per tota l'afició: "Quan vaig tornar a Mönchengladbach amb el Barça, se'm va posar la pell de gallina, va ser una bogeria. Aquí notes realment quanta estima et tenen". Un afecte que ara rep al Barça, on és feliç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut