Ter Stegen respon als fans!

Ter Stegen respon als fans!

El porter blaugrana ha realitzat un Q&A al seu compte de Twitter, on culers d'arreu del món han pogut preguntar-li diverses curiositats

El porter blaugrana, Marc-André ter Stegen, ha volgut interactuar amb els seus fans d'arreu del món aquest diumenge amb un Q&A a Twitter. L'alemany va animar un dia abans els seus seguidors a fer-li diverses preguntes que ell contestaria a través del seu perfil de Twitter i així ha estat. A continuació, repassem algunes de les curiositats que ha desvelat el porter barcelonista!

Ter Stegen ha explicat que la seva rutina durant el confinament és "passar molta estona amb la meva dona i el meu fill Ben, gaudint i aprenent amb ell... ser pare és una felicitat indescriptible". A més, afegeix: "També m'entreno cada dia, preparo el menjar perquè m'encanta cuinar, i també netejo la casa, parlo amb familiars, llegeixo, faig el cafè... El cafè s'ha convertit en una passió des de fa molt temps, intento fer-ho millor cada dia. Encara no soc un artista, però ho intento!".

"Un dels davanters més complicats? Aduriz"

A més, el porter alemany ha confessat que la seva pel·lícula preferida és A la recerca de la felicitat (The Pursuit of Happyness); el seu futbolista alemany preferit és Oliver Kahn; un dels davanters més complicats als quals s'ha enfrontat és Aritz Aduriz i la seva primera samarreta de futbol va ser la de Stefan Effenberg. Pel que fa a aprendre castellà, Ter Stegen ha explicat que "vaig preparar-me abans d'arribar a Espanya, i quan vaig arribar aquí, vaig dedicar tot el temps possible per aprendre'l de pressa, però encara l'estic aprenent".

Pel que fa als seus companys, l'1 barcelonista ha explicat que "tenim molts companys divertits a l'equip i sempre riem molt tots, és difícil mencionar-ne només un". Quant al que millor canta, ha assegurat que "jo, segur que no, però el que millor canta dels companys amb els quals he coincidit és Kevin-Prince Boateng!". A més, recorda el 6-1 contra el PSG: "Va ser una gran nit! En moments així no penses, només gaudeixes". I afegeix: "El meu desig és guanyar-ho tot, sempre".

Per a l'afició del Camp Nou també ha tingut grans paraules: "El suport que rebo de l'afició és fantàstic, estigui a qualsevol de les dues porteries, tant al Gol Nord com al Gol Sud. Soc molt afortunat de jugar tan a prop dels fans. A més, els càntics i el soroll que fan els aficionats al Gol Nord és un incentiu més per a mi".

"Tots junts podem guanyar el Covid-19"

Ter Stegen ha parlat també de les seccions: "Vaig estar un cop a un partit de bàsquet, però encara mai a cap d'handbol. Però acceptaria una invitació de Gonzalo Pérez de Vargas quan tot torni a la normalitat!". Finalment, ha recordat els seus inicis: "Si no fos porter, m'agradaria marcar gols. Quan vaig començar a jugar a futbol, ho vaig fer com a davanter. Però estic feliç amb la decisió que vaig prendre de ser porter". Per acomiadar-se, l'alemany ha volgut enviar un missatge important per a aquests dies: "Espero que estigueu tots bé i amb bona salut. Si us plau, respecteu les recomanacions i estigueu-vos a casa. Tots junts podem i guanyarem el Covid-19".

Reviu també 'l'Impossible Decisions' al qual es va enfrontar Ter Stegen fa unes setmanes. Un món sense sol o sense futbol? Sense Internet o sense música? Anar al futur o al passat? No t'ho perdis! 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut