Ter Stegen: “Estic bé i passant molt temps amb el meu fill”

Ter Stegen: “Estic bé i passant molt temps amb el meu fill”

El porter alemany, en un Live Chat al canal de Youtube del FC Barcelona, ha explicat com està vivint els dies a casa seva i també ha demostrat la seva gran habilitat amb les mans

Marc-André Ter Stegen ha participat aquest dissabte en un Live Chat al canal de Youtube del FC Barcelona, on ha explicat com està vivint aquests dies de confinament a casa seva. El porter alemany ha anat responent diverses preguntes i ha demostrat les seves grans habilitats amb les mans no només a l'hora d'aturar pilotes: ha fet volar un avió de paper (en honor al sobrenom 'Ter Stegen Airlines') i també ha preparat un cafè en què ha dibuixat un cor amb la llet. A continuació, repassem el més destacat:

La família

"Estic bé, la meva família està bé. Estem a casa, com ha de fer tothom. Passem temps junts, tot i que no és una situació agradable".

"La meva família està també bé a Alemanya, els truquem i fem videotrucades, tenim contacte, ells estan també en la mateixa situació".

"Justament avui en Ben fa tres mesos! Estan sent mesos molt intensos, però una part positiva és que ara podem estar més amb la família i és molt maco poder estar amb ell".

"En Ben està creixent molt ràpid, és molt divertit. No es desperta gaire a les nits... però intentem repartir-nos-ho amb la meva dona".

La rutina d'aquests dies

"Tenim una mena de rutina diària, i normalment faig esport abans d'esmorzar. Estem amb contacte permanent amb l'staff, estem repartits per grups per parlar i fer seguiment del treball".

"Durant el dia, on estic més estona és al menjador, però també al gimnàs. Intentem tenir-ho tot net i bé a casa, ens repartim bé les tasques". Els hobbies? M'agrada cuinar, però també llegir, jugar a diversos jocs...".

"Fem exercici un parell de cops al dia i ens repartim amb la Dani el temps per estar amb el Ben: mentre un el vigila l'altre pot aprofitar per fer altres coses".

El futbol

"Trobo molt a faltar estar sobre la gespa, jugar a futbol, gaudir al camp. Esperem que torni aviat".

Recomanacions

"Pel que fa a la música, Lucas Graham m'agrada molt. Però m'agrada de tot, avui hem escoltat a la ràdio música dels anys 90. També escolto una mica de reggaeton per al gimnàs".

"Les aplicacions que més utilitzo aquests dies són Skype, Whatsapp, Facetime i Google News".

"Cuinem molt junts. Sempre amb productes frescos i acostumem a cuinar per a dos dies. M'agrada molt cuinar. El cafè m'encanta i també preparar-lo!".

"Una pel·lícula? A la recerca de la felicitat. Un llibre? Intocable. Un hobbie? Preparar cafè!".

Reviu l'entrevista completa, aquí!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut