Griezmann, l'obrellaunes del Barça

Griezmann, l'obrellaunes del Barça

El davanter francès ha marcat el primer gol blaugrana en nou partits aquesta temporada, consolidant-se com el futbolista més eficient en aquesta faceta del joc

Griezmann torna a trencar el gel. El futbolista francès del Barça ha sigut decisiu novament gràcies a una de les seves millors virtuts: encetar el compte golejador de l'equip quan aquest encara no ha vist porteria. Amb el seu gran gol aquesta nit en l’empat dels blaugranes a San Paolo (1-1) en l’anada dels vuitens de la Champions, el davanter francès ha incrementat a 14 el seu número de dianes amb la samarreta del Barça i, una vegada més, ho ha fet tornant a obrir la llauna. Ser el primer a perforar la porteria rival no és nou pel francès. De fet, n'és un especialista.

Amb només 35 partits disputats com a jugador del Barça, Griezmann ja s’ha consolidat com un expert a marcar el primer gol del seu equip. Si agafem la lupa, dels 14 que ha marcat aquesta temporada com a blaugrana, 9 d’ells han servit per inaugurar el lluminós, com ha sigut el cas d’avui al camp del Nàpols.

El francès no va trigar ni dues jornades a demostrar que té la mà trencada en aquesta faceta. Ho va fer el 25 d’agost al Camp Nou contra el Betis, en el segon partit de Lliga, quan va obrir el marcador (al minut 41) en la victòria dels blaugranes contra el conjunt andalús per 5-2. Des d’aleshores, Griezmann ha repetit en fins a vuit ocasions entre Lliga, Copa del Rei, Supercopa d’Espanya i Lliga de Campions.

3 dades a tenir en compte

- A la Lliga, el francès ha obert la llauna en 5 ocasions, les mateixes que el seu nou company d’equip Martin Braithwaite –ho va fer amb el Leganés-.

- Griezmann –igual que Braithwaite- és el segon jugador de la Lliga que més vegades ha marcat el primer gol del seu equip. El líder d’aquesta estadística és Karim Benzema, el davanter del Reial Madrid, amb 7.

- El davanter del Barça també ha desencallat partits més enllà dels compromisos de Lliga. A la Copa del Rei, ha trencat el gel en la victòria dels setzens de final contra l’Eivissa i en els vuitens contra el Leganés. A la Lliga de Campions, Griezmann, s’ha estrenat avui al camp del Nàpols amb el gol que ha donat l’empat a 1 als de Quique Setién.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut