Ernesto Valverde: “Guanyar el Clàssic seria fer un pas endavant”

Ernesto Valverde: “Guanyar el Clàssic seria fer un pas endavant”

El tècnic blaugrana afirma que la igualtat entre Barça i Madrid significa que la Lliga està apretada i “tindrà més transcendència qui guanyi el partit perquè estarà tres punts per sobre”

Expectació màxima a la Ciutat Esportiva en motiu de la prèvia del Clàssic que es disputarà aquest dimecres al Camp Nou (20 hores). FC Barcelona i Madrid es veuran les cares en un dels Clàssics més igualats dels últims temps. I és que blaugranes i madrilenys arriben igualats a punts sent primers i segons respectivament a la classificació.

Serà la segona vegada que passi a la història de la Lliga i la primera al Camp Nou. Sobre això ha parlat el tècnic Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al partit: “Aquest any la Lliga està molt igualada i els Clàssics sempre són igualats arribin com arribin els dos equips. I ha afegit: “Guanyar el Clàssic seria fer un pas més endavant a la Lliga abans que acabi la primera volta i tindrà més transcendència qui el guanyi perquè estarà tres punts per sobre”.

Qüestionat per la seguretat del Clàssic amb tot el que envolta el partit en matèria extra esportiva, Valverde ha assegurat que l’equip “està centrat en bloc al que toca que no és res més que el partit”. I ha afirmat que concentrar-se a l’hotel Princesa Sofia “és un petit canvi, però no significatiu”. “Ho fem quan juguem fora de casa. Estem al cas de tot el que passa, però el que més ens preocupa és el partit”, ha sentenciat un Valverde que ha parlat també sobre aquestes qüestions:

Precedents recents

“Els partits que hem jugat al Bernabéu hem tres bons resultats. Però al Camp Nou el Reial Madrid és un equip que sol jugar bé i que afronta els partits amb intensitat”.

Arthur Melo

“Dilluns no es va entrenar. Serà difícil que pugui jugar el Clàssic”.

La importància d’anul·lar Benzema

“És un jugador que està fent una gran temporada, fent molts gols i és el màxim golejador del Madrid. L’haurem de tenir controlat”.

Primer Clàssic per De Jong, Griezmann, Ansu Fati, Carles Pérez...

“És un partit que té connotacions especials i té un ritme especial d’un altre nivell. Ho podran viure en primera persona. Un Clàssic es nota des de que estàs al túnel de vestidors”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut