Barça – Slavia de Praga: Torna la Champions al Camp Nou

Barça – Slavia de Praga: Torna la Champions al Camp Nou

(18.55 hores, Movistar Liga de Campeones) Els culers reben el conjunt txec en la quarta jornada de la fase de grups europea per mirar d’encarrilar l’accés als vuitens de final

Torna la Lliga de Campions al Camp Nou. Després de la derrota al Ciutat de València a la Lliga, toca canviar el xip i centrar-se en la Champions per intentar encarrilar l’accés als vuitens de final. El Barça rep la visita de l’Slavia de Praga a l’Estadi (dimarts 5, 18.55 hores) en la quarta jornada de la fase de grups, i una victòria blaugrana deixaria molt a prop l’objectiu de passar de ronda.

El rival

Entrenador: Jindřich Trpišovský
Posició: 1r a la Lliga, 4t a la UCL
Màxim golejador: Souček (7 gols)
Balanç Lliga: 13V-2E-0D
Balanç Champions: 0V-1E-2D

Com arriba el Barça

El Barça afronta el duel després de perdre per 3-1 davant el Llevant en la darrera jornada de Lliga, trencant així la bona ratxa de set partits consecutius guanyant. Tot i així, a la Champions encara pot mantenir la bona dinàmica, i és que encara no ha perdut aquesta temporada (un empat i dues victòries). De fet, els culers acumulen 17 partits sense perdre al Camp Nou a la fase de grups europea, i, en el cas de no perdre dimarts, igualarien la millor ratxa.

Com arriba l’Slavia

D’altra banda, el conjunt txec arriba al partit després de golejar a la Lliga el Baník Ostrava (4-0), i es manté com a líder imbatut a la competició domèstica, amb 41 punts. En canvi, a la Lliga de Campions els de Trpišovský són quarts, amb un punt, i necessiten guanyar al Camp Nou per tenir opcions d’accedir als vuitens de final.

Els precedents

L’únic duel entre tots dos conjunts va ser fa dues setmanes a Praga, on els homes d’Ernesto Valverde van vèncer per 1-2 gràcies als gols de Leo Messi i Olayinka en pròpia porteria. Abans, mai s’havien enfrontat en partit oficial. Així doncs, serà el primer cop que l’Slavia visiti el Camp Nou.

La convocatòria d’Ernesto Valverde

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar a 18 jugadors: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Arthur, M. Wague i Junior, i per lesió Suárez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut