Victòria de l’Slavia abans de visitar el Camp Nou

Els txecs comanden la Lliga amb mà de ferro. El Borussia i l’Inter també guanyen els seus respectius partits

Golejada de l’Slavia de Praga abans de la seva primera visita oficial al Camp Nou, dimarts vinent en la quarta jornada de la fase de grups de la Champions League. Els blanc-i-vermells s’han imposat amb comoditat a l’Ostrava per 4-0, i es reafirmen en el liderat de la Lliga txeca amb 41 punts i demostren el seu gran estat de forma. La tretzena victòria en quinze partits ha començat a construir-se just abans del descans, quan Soucek ha desfet l’empat en el minut 43.

Després de la mitja part, l’Slavia ha estat molt més efectiu i ha liquidat el matx amb tres gols més. Soucek ha signat el seu particular doblet en el minut 52. Tecl ha fet el tercer en el 68, i Sevcik ha culminat la golejada davant l’Ostrava en el minut 77, per fer pujar el 4-0 definitiu en el marcador.

Dortmund i Inter també s’emporten els tres punts

El Borussia Dortmund ha aconseguit imposar-se al Wolfsburg de manera plàcida al Signal Iduna Park. La primera meitat ha acabat amb empat a zero, però tornant dels vestidors l’equip dirigit per Lucien Favre ha posat una marxa més. Thorgan Hazard ha obert la llauna en el minut 52, i els de groc han sentenciat escassos minuts després: Guerreiro ha fet el segon en el 58. El Borussia ha administrat l’avantatge i, mitjançant un penal en el minut 88, Götze ha segellat la victòria amb el 3-0 definitiu. Amb aquest triomf, els de Dortmund sumen 19 punts i escalen fins a la segona posició a la Bundesliga, que encapçala el Borussia Mönchengladbach.

Per la seva part, l’Inter ha remuntat per endur-se el triomf. Un doblet de Lukaku, materialitzat de penal en el minut 91, ha capgirat la diana del Bolonya del minut 57. D’aquesta manera, els nerazzurri són primers de la Serie A amb 28 punts i un partit més que la Juventus.