La convocatòria per rebre l’Slavia

La convocatòria per rebre l’Slavia

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions

Torna la competició europea al Camp Nou i ho fa amb la visita d’una de les sorpreses de la competició, l’Slavia Praga, i amb un horari inusual per al públic (18.55 hores) al Camp Nou. El Barça rep el campió txec en el quart partit de la fase de grups d’aquesta UEFA Champions League. Per aquest partit, Valverde ha facilitat aquest dilluns la llista de 18 convocats.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Arthur, M. Wague i Junior, i per lesió Suárez.

Darrera sessió amb alta d’Umtiti

Aquest dilluns l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Slavia Praga en una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. També s’han exercitat Iñaki Peña i C. Pérez del Barça B i Ansu Fati del Juvenil A. En acabar la sessió d’entrenament, el central francès Samuel Umtiti ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria per a la tornada de la Champions League al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut