Messi: 33 víctimes diferents a la Champions

Messi: 33 víctimes diferents a la Champions

El '10' culer ha igualat la marca de Raúl González i Cristiano Ronaldo afegint l'Slavia de Praga a la seva llista golejadora

Messi segueix sumant. El crac argentí ha vist porteria per primer cop en aquesta edició de la Lliga de Campions i ha afegit l’Slavia de Praga a la seva llista de víctimes a la màxima competició continental. I ja en van 33. Un nou botxí al qual solament ha tardat tres minuts a marcar-li gol. La capacitat anotadora del 10, que fa pocs dies va aixecar la sisena Bota d'Or, és imparable i no importa el rival que tingui al davant. L'altra dada que ho demostra és la dels 15 anys consecutius anotant a la Champions League; un registre solament a l'abast de Leo Messi. 

Del Panathinaikos a l'Slavia de Praga

El 10 blaugrana iguala d’aquesta manera la marca establerta el 2010 per Raúl González, exjugador del Reial Madrid i el Schalke 04 que també va marcar a 33 equips diferents de la Champions League. També Cristiano Ronaldo va assolir la xifra de gols a 33 equips diferents en la passada jornada amb la seva diana contra el Bayer Leverkusen. Enrere queda, per exemple, Zlatan Ibrahimovic, que va marcar a 29 equips diferents a la Lliga de Campions.

En aquesta competició europea, només set equips -contra els quals s’ha enfrontat Messi- han aconseguit esquivar els seus gols. Són el Rubin Kazan, l’Atlètic de Madrid, el Benfica, l’Udinese, el Levski Sofia, el Borussia Dortmund i l’Inter, els dos últims contra els quals Messi tornarà a tenir una oportunitat de veure porta en aquesta fase de grups.

La llista d’equips més golejats per Lionel Messi a la Champions la lidera l’Arsenal, amb 9 gols rebuts. L’AC Milan i el Celtic (tots dos amb 8) completen el podi d’equips més batuts per Messi, que podrà seguir engreixant aquesta llista. Un catàleg que el completen els elencs següents: Apoel, Ajax, Basilea, BATE Boríssov, Bayern, Bremen, Chelsea, Dinamo de Kíev, Juventus, Copenhaguen, Leverkusen, Liverpool, Lió, Manchester City, Manchester United, Mönchengladbach, Olympiacos, Panathinaikos, l'origen d'aquest registre estratosfèric, PSG, Viktoria Pilsen, PSV, Rangers, Reial Madrid, Roma, Xakhtar, Spartak de Moscou, Slavia de Praga, Sporting de Portugal, Stuttgart i Tottenham.

15 anys seguits marcant a la Champions League

Del 2005/06 al 2019/20. Leo Messi ha deixat curs rere curs la seva firma golejadora a la màxima competició continental. D'aquesta manera, n'ha acumulat 15 de consecutius. Una marca històrica que només està en poder del 10 blaugrana. Sens dubte, un futbolista d'una altra galàxia. El millor jugador de tots els temps.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut