Els 10 propers reptes de Messi

Els 10 propers reptes de Messi

Un cop rebuda la seva sisena Bota d’Or, el ‘10’ blaugrana té ara en el punt de mira diverses marques a curt i mig termini

Sabem que la fam de Messi no té límits. Un cop rebuda la seva sisena Bota d’Or, el ‘10’ argentí  té ara en el punt de mira deu altres reptes que pot assolir en un futur.

Esdevenir el futbolista amb més partits del Club

La temporada passada Messi va superar Andrés Iniesta per situar-se en el segon lloc del podi de jugadors amb més partits amb la samarreta del Barça. Messi acumula 692 partits com a culer, i té els 700 a tocar. El següent objectiu de l’argentí és una altra de les llegendes blaugranes, Xavi Hernández: el de Terrassa va jugar 767 partits amb el Barça.

El setè Pitxitxi, la setena Bota d’Or

La fam de gol no s’atura pel ‘10’ del Barça. Tot just ha rebut la Bota d’Or per sisena vegada, i de ben segur que buscarà conquerir-la per setè cop, quart consecutiu. Una Bota d’Or que també implicaria ser Pitxitxi de la Lliga també per setena ocasió.

Superar els 36 trofeus de Giggs i els 35 de Vítor Baía

Si el FC Barcelona aixequés el triplet, Messi superaria la llegenda del Manchester United com a tercer jugador amb més títols de la història, i seria el que més n’ha aixecat en un sol club, superant l’actual seleccionador de Gal·les. L’argentí en suma ara 34.

Aixecar la cinquena Champions

A l’estadi Atatürk d’Istanbul, Lionel Messi buscarà aixecar l’orelluda, el trofeu més desitjat, aquest cop com a primer capità del FC Barcelona. Seria la seva cinquena Champions.

El futbolista culer amb més Clàssics

El crac argentí es troba a un únic partit d’igualar la marca de Xavi Hernández. Ara mateix, Messi ha disputat 41 Clàssics, un menys que la xifra del de Terrassa. Si no hi ha cap contratemps, el 26 d’octubre el crac argentí igualarà el migcampista culer.

A un de la cinquantena de falta

El proper gol de falta de Messi suposarà el 50è de la seva carrera professional. Sigui amb el Barça, o bé amb la selecció argentina, el ‘10’ arribarà al mig centenar, ja que ara n’acumula 49 (43 amb el Barça i 6 amb l’Argentina). Una xifra a l’abast de ben pocs.

Triplet de gols de falta

Messi ja ha signat un doblet de gols de falta directa en més d’una ocasió. Que aconsegueixi un hat-trick esquivant la tanca rival no seria una fita tan forassenyada.

Arribar als 500 gols en Lliga

El ‘10’ del Barça va assolir els 400 gols en competició domèstica la temporada passada i ara ja s’enfila fins als 420. De ben segur que Messi intentarà arribar als cinc centenars a la Lliga en els pròxims anys.

Pelé, a tocar

Pelé va anotar fins a 643 gols en partits oficials només amb el Santos, al llarg de tota la seva carrera com a futbolista professional. Leo Messi actualment suma 604 dianes com a blaugrana i aquesta temporada pot, com a mínim, apropar-se a l’astre brasiler.

Set centenars de gols com a professional

672 gols entre el FC Barcelona (604) i l’Argentina (68). Unes xifres estratosfèriques que l’atansen a la xifra de les 700 dianes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut