El 0-2 de Champions al Bernabéu, el millor partit de Messi

El 0-2 de Champions al Bernabéu, el millor partit de Messi

El crac argentí tria l’anada de les semifinals de la màxima competició europea de la temporada 2010/11 com el seu millor duel com a blaugrana

Tots tenim un partit que guardem amb un record especial. També Lionel Messi, que en l’entrevista d’aquest dimecres a RAC1 ha triat el seu preferit: el 0-2 de Champions al Santiago Bernabéu. "És un record únic", ha explicat.

Aquell 27 d’abril del 2011 el crac argentí va marcar dos gols que van impulsar el FC Barcelona cap a la final de Wembley. El 0-1 va arribar després d’una jugada per banda dreta d'Ibrahim Afellay, mentre que el segon gol va produïr-se després d'una majestuosa conducció des del migcamp.

Era l’anada de la semifinal de Champions 2010/11 i el Barça marxava de Madrid amb un resultat brillant. A la tornada, tots dos equips empatarien 1-1.

El de Roma, el seu millor gol

Lionel Messi també ha confessat quina és la seva diana favorita com a culer. És la que va certificar la victòria a la final de Champions de Roma, l’any 2009, contra el Manchester United. Aquell 27 de maig el ‘10’ blaugrana va volar per rematar de cap una centrada mil·limètrica de Xavi. Era el 2-0 que certificava la tercera Champions de la història del Barça.

Cal recordar que durant la temporada passada es va dur a terme el Best Goal Ever, una competició en què els fans triaven el millor gol de la història del Barça. Va guanyar-ne un de Messi, el que va fer-li al Getafe a la Copa del Rei 2006/07. De fet, el podi l'ocupaven tres gols de Messi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut