Messi: “La meva idea és retirar-me al Barça”

Messi: “La meva idea és retirar-me al Barça”

El capità blaugrana reconeix en una entrevista a RAC1 que ell i la seva família es troben molt a gust a Barcelona i que hi ha plantilla per “guanyar-ho tot”

Sempre que parla Leo Messi el món s’atura. El ‘10’ blaugrana ha acudit al programa radiofònic de ‘El món a Rac1’ de Jordi Basté. Una entrevista en la qual l’astre argentí ha respost una infinitat de preguntes de temes ben diferents, d’actualitat i d’antany. Des de la seva continuïtat al FC Barcelona fins a la seva família, passant per noms com Griezmann, Piqué o Xavi. També tria el seu millor partit i gol amb el Barça.

Continuïtat al FC Barcelona

“Sí, la meva idea és quedar-me molts anys. Sempre ha sigut així i ara segueix sent de la mateixa manera. No ha canviat res”

“Estar clar que la meva idea és acabar la carrera al Barça. Sobretot pel que sento pel Club, per la família. Estem molt bé a Barcelona”

El crac argentí en una acció de joc - VÍCTOR SALGADO-FCB

“Des de petit he somiat en jugar a Newell’s per tot el que comporta el futbol a Argentina. Però de vegades un ha de prioritzar la família. No m’agradaria trencar les amistats dels meus fills aquí, com em va passar a mi quan era petit”

“El 2013/14 vaig tenir al cap marxar del Barça. Ara bé, era una situació que anava més enllà d'allò què sentia pel Club. Volia marxar d’Espanya, pel tema Hisenda. Em vaig sentir maltractat”

Renovació

“Crec que encara no hi ha res de la meva renovació. Però de ben segur que no hi haurà problema si es materialitza. Amb el Club, tot sempre és senzill”

“L’última vegada que vaig parlar amb Bartomeu va ser a Liverpool. No tinc cap problema amb ell. Parlem, però encara no ens hem reunit. De vegades, demana opinió al vestidor sobre el tema fitxatges, com amb Neymar o Griezmann. Però no és cert que jo decideixi qui fitxem o quin entrenador es queda”

Griezmann

“No és fàcil jugar al FC Barcelona per la filosofia de joc. Griezmann està acostumat a un altre estil”

El '10' blaugrana, en una celebració d'un gol amb Griezmann - MIGUEL RUIZ-FCB

“És un jugador molt intel·ligent i amb molta qualitat. S’adaptarà. I com un dels millors sempre és benvingut. Per al projecte guanyador que volem, Griezmann és benvingut. És un dels millors”

Neymar Jr

“Crec que Neymar es penedeix des del primer dia haver marxat del FC Barcelona. Es va donar compte que es va equivocar”

"No vaig voler tirar-li cap pal a la directiva pel no fitxatge de Neymar. Jo no vaig formar part de les negociacions. És un dels millors jugadors del món"

El repte de la Champions

“La derrota a Liverpool va ser culpa dels jugadors. Ens vam bloquejar i el record de Roma ens va venir al cap. No va ser una cosa de Valverde”

Leo Messi en el partit de contra el Liverpool a Anfield - MIGUEL RUIZ-FCB

“La decisió sobre la continuïtat de Valverde va ser del Club. Per a mi va ser una alegria i tranquil·litat, perquè sempre donem suport a l’entrenador”

“Em decebria un altre any sense guanyar la Champions. Vull portar-la altre cop a Barcelona. En els últims dos anys, si no l’hem guanyat, ha estat per culpa dels jugadors”

“Aquest any tenim una plantilla per a guanyar-ho tot i aconseguir títols”

Xavi, entrenador?

“Xavi s’està preparant per a tornar. Serà molt similar al viscut amb Guardiola. No sé si ho viuré”

Leo Messi celebrant un gol amb Xavi i Iniesta - MIGUEL RUIZ-FCB

“És impossible trobar dos jugadors com Xavi i Iniesta. La filosofia del Barça passava per ells dos”

L’expulsió de Dembélé 

“Era molt difícil que Mateu Lahoz entengués Dembélé. Li costa formar oracions. Ens va sorprendre que l’entengués tan clar. Li costa, però es fa entendre i ell ho entèn tot”

Gerard Piqué

“Em van sorprendre les seves declaracions a Getafe. Jo a Getafe no hi era [estava lesionat] però segurament no les hauria fet. L’important és que ara tots estem en la mateixa direcció”

“Piqué és una persona molt transparent i intel·ligent. És sincer”

Un capità integrat

“La capitania no m’imposa. És una responsabilitat bella. És un orgull”

 “La Creu de Sant Jordi va ser una distinció impressionant. Porto més temps a Barcelona que a l’Argentina”

“Els meus fills són catalans, el Mateo va néixer l’11 de setembre, més català impossible”

“Tiago té un grup d'amics molt gran, que són amics per l'amistat. Els amics de Tiago ho són perquè ho senten. És molt intel·ligent”

Leo Messi, amb el braçalet de capità - PACO LARGO-FCB

Messi durant el seu temps d’oci

“Antonella és una fanàtica de les sèries. Abans d’anar a dormir en mirem alguna. ‘El Marginal’ va ser una sèrie argentina que em va agrada molt”

“Jugo a videojocs amb en Tiago. Fem alguns partits”

“La família per a mi és el més important”

“No em preocupa que la gent em digui Déu. Però no m’agrada. És bonic, però molt exagerat. Després els meus fills, amb l’edat que tenen, ho escolten i ho copien tot”

Cal recordar que aquesta entrevista s'emmarca en la presentació de Messi & Cirque du Soleil, un espectacle que Messi descriu com “impressionant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut