Messi rep la sisena Bota d’Or

Messi rep la sisena Bota d’Or

El crac argentí ha rebut el trofeu que l’acredita com el màxim golejador d’Europa del curs 2018/19

Dia especial a l’Antiga Fàbrica de l’Estrella Damm. Leo Messi ha rebut aquest dimecres la Bota d’Or 2018/19, la sisena de la seva carrera i la tercera consecutiva. Ningú n’ha guanyat més que ell. Els 36 gols (en 34 partits) que va marcar la passada temporada a la Lliga han servit per assolir una nova Bota d’Or Europea i seguir batent els seus propis rècords.

Un acte plegat d’emocions, on el capità blaugrana ha estat acompanyat de la seva família i a més, els seus fills han estat els encarregats d’entregar-li el trofeu. A més, la cerimònia ha comptat amb la presència d’alguns companys i amics del ‘10’ com Luis Suárez i Jordi Alba, mentre que per part de la directiva blaugrana han estat presents el President Josep Maria Bartomeu, els directius Javier Bordas, Xavier Vilajoana i Silvio Elías i el CEO Òscar Grau, entre d'altres. Un acte que també ha gaudit amb un xou del Circ du Soleil i vídeos amb els gols de Messi que li han permès guanyar les sis Botes d’Or.

El crac barcelonista també ha aprofitat per parlar després de rebre el premi, destacant: "Sense els meus companys no hauria aconseguit cap gol, això és part de tots, és un reconeixement per a tot l'equip". A més, Messi també ha parlat de l'actualitat: "La Champions és especial i tots els anys la volem guanyar, però la Lliga és el més important. És la competició que et porta a estar bé a la Champions i a la Copa, si no és molt difícil competir quan arriben la resta de competicions. Mai ens oblidem de cap títol, al Barça sempre optem a tot". 

Continua fent història

L’argentí ja era l’únic jugador de la història en aconseguir cinc Botes d’Or, i ara es distància encara més aconseguint la sisena. Cal recordar que va guanyar la primera a la temporada 2009/10 (34 gols), després dues seguides el 2011-12 (50 gols) i al curs 2012-13 (46 gols), i ara ja n’acumula tres més de manera consecutiva: 2016-17 (37 gols), 2017-18 (34 gols) i 2018-19 (36 gols).

A més, durant el curs passat Leo Messi va tornar a superar la barrera dels 50 gols en totes les competicions per sisena vegada en la seva carrera. L’argentí en va anotar 51 gols en 50 partits: les 36 dianes ja esmentades a la Lliga, 3 a la Copa del Rei i 12 a la Lliga de Campions, convertint-se també en el màxim golejador del torneig. Un jugador absolutament únic i inigualable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut