Miami, d’un Clàssic a un Nàpols-Barça

Miami, d’un Clàssic a un Nàpols-Barça

Els blaugrana tornaran a trepitjar el Hard Rock Stadium dos anys després

El Barça torna a un territori especial. A un escenari que porta bons records. El Hard Rock Stadium de Miami passarà de veure un Barça-Madrid a un Nàpols-Barça. D’aquesta manera, serà la segona vegada en tota la història que els culers juguen en aquest estadi. La primera va ser molt especial.

Dos anys del Clàssic a Miami

Els llibres d’història recullen una infinitat de Clàssics. Un gran volum d’estadístiques dels Barça-Madrid de Lliga, Copa o Champions disputats a territori espanyol. Però, ara, un capítol destaca. És el redactat el 29 de juliol del 2017, tot just fa dos anys. Perquè va ser el primer Clàssic que va viure la ciutat nord-americana de Miami —no el primer Barça-Madrid jugat a l’estranger, perquè Barquisimeto té aquest privilegi.

El Clàssic de Miami va ser per al Barça (3-2). Les dianes de Messi, Rakitic i Piqué van contribuir a més que una victòria. Perquè aquell resultat va assentar una pàgina d’èxit més dels blaugrana a les memòries dels Barça-Madrid. Un precedent als Estats Units que es va refermar en els partits oficials. I és que la temporada passada 2018/19, el balanç dels Clàssics va passar a poder blaugrana.

Aquell 29 de juliol del 2017 fins a 66.014 espectadors van viure una experiència única en la vida. El 8 d’agost d’aquest 2019 els aficionats americans podran gaudir, de nou, de veure jugar en viu la plantilla del FC Barcelona als Estats Units. Així doncs, per un moment el Hard Rock Stadium, seu dels Miami Dolphins, canviarà el futbol americà pel futbol. La pilota ovalada per l’esfèrica.

Un Nàpols-Barça, segon precedent a Miami

Dos anys després el Barça tornarà al Hard Rock Stadium per enfrontar-se al Nàpols. Un matx que s’enquadra en la gira pels EUA, la segona part de la pretemporada del FC Barcelona 2019/20. Després de la gira pel Japó, els d’Ernesto Valverde volaran a territori nord-americà per batre’s contra l’elenc de Carlos Ancelotti en dos parits amistosos. El primer en el mateix escenari que fa dos anys va viure un Clàssic amb color blaugrana. Un Nàpols-Barça a Miami que evocarà records. Records agradables.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut