El Barça viatjarà als EUA per fer la segona part de la pretemporada

El Barça viatjarà als EUA per fer la segona part de la pretemporada

Els homes d’Ernesto Valverde visitaran Miami i Michigan per jugar dos partits amistosos davant del Nàpols el 8 i el 10 d’agost, respectivament

La pretemporada del FC Barcelona es dividirà en dues parts aquest any. Si ara fa uns mesos el Club va anunciar que el primer equip disputarà dos partits al Japó contra el Chelsea a Tòquio (23 de juliol) i davant del Vissel Kobe a Kobe (27 de juliol), la plantilla blaugrana viatjarà fins als Estats Units per jugar dos partits més al mes d’agost davant el Nàpols.

L’equip d’Ernesto Valverde jugarà el primer partit contra el Nàpols de Carlo Ancelotti el dia 8 d’agost al Hard Rock Stadium de Miami, el mateix estadi on a l’estiu del 2017 el Barça va jugar el primer Clàssic de la història als Estats Units i en què es va imposar per 3-2. Tres dies més tard, tots dos equips es tornaran a veure les cares però en aquest cas serà al Michigan Stadium, seu dels Wolverines i amb capacitat per a més de 107.000 espectadors, el més gran del país.

Tercera visita en tres anys

D’aquesta manera serà la primera vegada que el FC Barcelona visiti els Estats Units en tres pretemporades consecutives i novena a la història. A l’estiu del 2017, l’equip va jugar tres partits a Nova York, Washington i Miami. La temporada passada va visitar Los Angeles, Dallas i San Francisco, a més de fer una estada a Portland, i va fer per primera vegada una gira conjunta amb el Barça Femení.

Des del punt de vista de la implantació global de la marca Barça, el mercat americà és un territori prioritari a causa del fort creixement que viu el futbol en aquest país. Aquesta dinàmica posa el Club, que té una oficina permanent a Nova York des del 2016, en disposició de generar una gran quantitat de nous seguidors en un mercat en què l’esport és una indústria molt desenvolupada i en què la competència és molt forta.

Addicionalment, aquesta visita constitueix una oportunitat per generar més ingressos econòmics i per acostar el Club tant a partners estratègics com a possibles nous patrocinadors, a causa del potencial econòmic d’aquest mercat.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona:

“Visitar els Estats Units i poder apropar-nos als nostres aficionats sempre és una gran notícia per al Barça. A més, tindrem l’ocasió de jugar a dos estadis icònics: el Hard Rock Stadium de Miami, on ja vam jugar el Clàssic de la Lliga al 2017, i el Michigan Stadium, que és el més gran dels Estats Units. Intentarem oferir un bon espectacle futbolístic i que els nostres aficionats americans gaudeixin del nostre joc”.

Declaracions d’Aurelio De Laurentiis, president del Nàpols:

“No podríem estar més contents de jugar contra el FC Barcelona aquest estiu als Estats Units. El nostre club no ha estat en aquest país en els darrers 30 anys i tenir l’oportunitat de tornar al mercat americà amb aquests dos partits davant d’un rival com el Barça, és extraordinari per a nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut