Nou canvi d’horari de l’Eibar-Barça

Nou canvi d’horari de l’Eibar-Barça

El partit dels culers a Ipurua es jugarà a les 16.15 hores del diumenge 19 de maig

El campió conclourà el torneig regular. L’Eibar-Barça serà el darrer partit d’aquesta Lliga 2018/19: diumenge 19 de maig a les 16.15 hores. I és que després dels resultats de la penúltima jornada, on el Barça va tancar el torneig al Camp Nou amb un triomf davant el Getafe (2-0), la Lliga ha decidit, de nou, canviar els horaris dels últims matxs.

La competició regular ja coneix el guanyador des de fa dues setmanes, quan els barcelonistes van derrotar el Llevant (1-0). Per la seva part, el conjunt de Mandilibar ja coneix que acabarà a la meitat de la taula, ni en descens ni a Europa. Per tant, Barça i Eibar saltaran a Ipurua sense res en joc.

Així doncs, s’ha desfet la jornada unificada que s’havia instaurat en un primer moment. El Barça mai ha perdut en territori dels ‘Armeros’. Quatre partits de Lliga i quatre victòries. A més, a la primera volta, els d’Ernesto Valverde es van imposar per 3-0. Per tant, els precedents entre Eibar i Barça albiren la victòria culer per tancar la Lliga. Sens dubte serien tres punts per posar la cirereta a una altra Lliga blaugrana, la vuitena en els darrers onze anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut