Barça - Getafe: El campió segueix sumant (2-0)

Els de Valverde sumen els tres punts amb un gol d'Arturo Vidal i un altre de Arambarri en pròpia porta, després de guanyar l'últim partit de la temporada que es juga al Camp Nou

La Lliga arriba al final, però el Barça, ja campió, segueix guanyant. Els de Valverde, després de perdre contra el Celta el cap de setmana passat, han tornat a sumar els tres punts (2-0). I ho han fet contra un rival complicat, un Getafe que es juga l'accés històric a la Champions. Un gol d'Arturo Vidal abans del descans i un altre de Arambarri en pròpia porta sobre el xiulet final han estat suficients per aconseguir el triomf en l'últim partit que s'ha jugat aquesta temporada al Camp Nou. I és que l'última jornada de Lliga farà viatjar el Barça a Eibar, mentre que Sevilla acollirà la final de la Copa del Rei.

Arturo Vidal marca el gol del triomf

No ha estat un partit fàcil de jugar després de l'eliminació del Barça a la Champions, però l'equip es volia recuperar per preparar-se per a la final de Copa. El rival, però, lluita per un objectiu que seria històric: jugar la Champions la temporada que ve. Per això, l'equip de Bordalás ha sortit intens i Jorge Molina ha tingut una ocasió molt clara per avançar els madrilenys, però la seva rematada ha sortit alta (min 11).

El Barça, tot i això, ha estat superior i ha acabat tenint més efectivitat per emportar-se el triomf. Abans del descans el resultat, de fet, ja era favorable. I és que en una pilota penjada per Leo Messi que Piqué ha fregat amb el cap, el rebuig de David Soria ha caigut als peus d'Arturo Vidal, que ha fet l'1-0 (min 40).

Un gol que semblava que seria definitiu, també perquè tampoc s'han vist gaires ocasions. Però, finalment, una assistència de Roberto ha acabat amb Messi pressionant al segon pal i amb Arambarri enviant l'esfèrica al fons de la xarxa (2-0, min 90).

Debut d'Abel Ruiz

La mala notícia ha estat la lesió de Coutinho, que s'ha hagut de retirar del terreny de joc i no ha pogut acabar el partit. En el seu lloc ha entrat un Abel Ruiz debutant, que ha tingut els seus primers 25 minuts amb el primer equip. Tot això en una penúltima jornada que fa que el Camp Nou s'acomiadi fins al proper curs. Per davant encara queda acabar la Lliga i jugar la final de la Copa del Rei.