Barça - Liverpool: Pas de gegant cap a la final (3-0)

Barça - Liverpool: Pas de gegant cap a la final (3-0)

Un gol de Suárez i un doblet de Messi -que arriba als 600 gols com a blaugrana- apropen els culers a la gran final de Madrid

Nit de somni al Camp Nou. El FC Barcelona ha superat amb contundència el Liverpool (3-0) en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions i deixa més a prop la gran final de Madrid amb un gol de Suárez i un doblet de Leo Messi, el segon un espectacular llançament de falta que suposa la diana número 600 de l'argentí amb el Barça. Abans, però, els culers hauran d'anar a Anfield el proper dimarts (21.00 h) per intentar certificar l'accés a la gran final. 

Inici elèctric

Intensitat i ritme trepidant des del xiulet inicial. El matx ha començat molt elèctric, al nivell d'un partit d'aquest calibre, amb els 22 jugadors molt endollats i a totes. Les primeres ocasions blaugrana a la porteria d'Alisson no han trigat a arribar, amb un Messi molt actiu per tot l'atac barcelonista. Coutinho, amb un bon llançament des de la frontal, ha tingut el primer, però el porter brasiler ha salvat els seus (min 16).

Obrellaunes Suárez

Els barcelonistes continuaven arribant amb perill a la porteria rival, i la insistència ha acabat obtenint el seu premi. Gran centrada de Jordi Alba des de l'esquerra i gol de Luis Suárez, que remata de primeres al fons de la xarxa (min 26). El gol ha catapultat més encara l'atac blaugrana amb un Messi estel·lar, oferint eslàloms i jugades espectaculars per la banda dreta. Així i tot, els reds també ho han intentat amb pilotes a l'espai, i Mané, en un mà a mà amb Ter Stegen, ha tingut l'empat, però la rematada ha marxat fora (min 36).

Sempre Messi

Ja al segons temps, el Liverpool ha sortit força endollat, i dues ocasions de Milner i Salah han fet lluir-se Ter Stegen, amb dues grans parades enviant la pilota a córner. Però quan millor semblava que estaven els anglesos, ha arribat el segon blaugrana: rematada de Luis Suárez al travesser i Messi, a porteria buida, ha anotat el segon (2-0, min 75) per fer embogir l'Estadi. 

Però el xou de l'argentí no acabaria aquí. Només vuit minuts més tard, arribaria la genialitat de la nit. Espectacular llançament de falta de Leo Messi per tot l'escaire per anotar el tercer gol de la nit (3-0, min 83). Golàs marca de la casa per deixar l'eliminatòria molt favorable de cara a la tornada i assolir la xifra màgica dels 600 gols.

Tot seguit, però, el Liverpool ha donat l'ensurt amb una rematada al pal de Salah, encara que també els blaugranes han pogut sentenciar l'eliminatòria amb dos contraatacs, però primer Suárez i després Dembélé no han pogut definir davant Alisson. Finalment, victòria molt treballada del Barça, que està un pas més a prop de la gran final al Wanda Metropolitano. Som-hi, culers! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut