Sis anys sense perdre al Camp Nou a la Champions

Sis anys sense perdre al Camp Nou a la Champions

Amb el 3-0 de l’anada els blaugranes igualen la segona millor ratxa de la Lliga de Campions sense caure a casa

El Barça es fa molt fort a Europa al Camp Nou. I ho ha tornat a demostrar contra el Liverpool aquest dimecres en la nit màgica del gol 600 de Messi amb el FC Barcelona. Els blaugranes, amb el 3-0 assolit en l’anada de les semifinals, rubriquen una altra temporada sense perdre cap partit a l’Estadi i ja en van sis de seguides. Una ratxa que fa que sigui la segona millor de la història de la Lliga de Campions, igualada amb la del Reial Madrid, que va assolir 32 partits sense perdre a casa entre les temporades 1975-1990. El rècord, de moment, el manté el Bayern de Munic, que va aconseguir sumar 43 partits invicte com a local entre el 1969 i el 1991.

Ningú ha estat capaç d’assaltar el Camp Nou des de la temporada 2012/13, quan els blaugranes van caure amb el Bayern per 0-3 en la tornada de semifinals. Des d’aleshores 24 rivals diferents han passat pel Camp Nou en un total de 32 partits i cap d’ells ha pogut superar el conjunt blaugrana.

El balanç golejador explica també perquè el Camp Nou està sent un fortí a la Lliga de Campions, amb un total de 93 gols a favor i tan sols 15 en contra. A nivell defensiu l’equip ha estat molt sòlid i cap rival ha estat capaç de foradar la porteria de Ter Stegen dues vegades en un mateix partit. De fet, dels 32 duels jugats en aquesta ratxa el Barça només ha rebut un gol per partit en 15 enfrontaments.

Resultats com la remuntada màgica davant el PSG per 6-1 el 2017 o les golejades al Bayern de Munic (3-0) el 2015, el Manchester City (4-0) el 2016 i l’Olympique de Lió (5-1) i el Manchester United (3-0) aquesta mateixa temporada, en la tornada dels vuitens i quarts de final respectivament, són alguns exemples que demostren la fortalesa de l’equip a casa a Europa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut