El Camp Nou es tenyeix de blaugrana a la festa dels campions

El Camp Nou es tenyeix de blaugrana a la festa dels campions

L'estadi barcelonista ha viscut una nit màgica amb la celebració de la 26a Lliga, amb jugadors i afició totalment bolcats i entregats de principi a fi

La 26a Lliga blaugrana ja és aquí! Després de fer un campionat pràcticament perfecte, el FC Barcelona s'ha proclamat campió de Lliga per segona temporada consecutiva i la vuitena en els darrers 11 anys. Una fita històrica d'un equip de llegenda, que continua guanyant curs rere curs títols sense aturar-se. El triomf davant el Llevant (1-0) ha donat els tres punts que necessitaven els culers per proclamar-se campions, en un Camp Nou absolutament bolcat de principi a fi.

Des del xiulet inicial, l'ambient de l'Estadi ha estat de campionat, guiant els jugadors cap a la victòria. I així ha estat. Un cop finalitzat el matx -i amb l'eufòria absolutament desfermada- els culers han rebut el trofeu que els acredita com a campions de Lliga, amb el capità Leo Messi aixecant la copa ben amunt, seguit de la foto de família de tota la plantilla amb el trofeu. Cal destacar que és la seva primera Lliga que guanya Messi com a capità, però la 10a en total. Llegenda absoluta, i és que, com diu la samarreta dels campions de Lliga 18/19: "L'extraordinari és que sembli normal".

Música, focs artificials i volta d'honor

La festa ha continuat amb una actuació en directe de la cançó "Extraordinari", un tema compost per Marc Parrot especialment per a l'ocasió, i interpretada per Ramon Mirabet i Elena Gadel. La cançó de la celebració ha estat seguida de l'habitual volta d'honor dels jugadors culers a l'Estadi (ja tots vestits amb la samarreta dels campions), envoltats de càntics des de la grada i amb els cracs barcelonistes cantant i gaudint juntament amb l'afició blaugrana.

Finalment, uns espectaculars focs artificials han lluït al cel de Barcelona per posar color a una Lliga totalment blaugrana. Ja per acabar, els cracs culers, acompanyats de les famílies, han acabat de celebrar el títol sobre la gespa i amb les tradicionals fotografies amb el trofeu. Sens dubte, una nit màgica per a tots els culers, que tornaran a tenir una gran cita dimecres en el partit d'anada de les semifinals contra el Liverpool. Som-hi, Barça!

Escolta aquí la cançó dels campions de Lliga!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut