Messi: la 10a Lliga del ‘10’

Messi: la 10a Lliga del ‘10’

Amb el títol conquerit el crac argentí supera Andrés Iniesta i es converteix en el jugador de la història del Barça amb més Lligues

Leo Messi no té aturador i la classe i l’ambició del crac argentí és infinita. Tant que el seu nom cada vegada s’escriu en més pàgines d’or de la història del FC Barcelona. No tan sols pels seus gols, l’espectacle damunt la gespa o els valors que transmet. També pels títols: l’astre argentí acumula ja 10 títols de Lliga, qui més en té en tota la història del Club.

Messi

Des del seu primer títol del campionat domèstic el curs 2004/05, el ‘10’ blaugrana ha aixecat nou títols més dels 14 possibles. Si Messi juga, la Lliga té més color blaugrana.

Messi supera Andrés Iniesta

El crac blaugrana se situa, amb 10 Lligues, com a blaugrana amb més títols de la història del Club. Fins ara Leo Messi estava empatat amb Andrés Iniesta, amb nou títols cadascun, però amb la Lliga d’aquest curs l’astre argentí es converteix en el blaugrana amb més títols de la competició domèstica en el FC Barcelona. Tanquen aquest top-5 culer Xavi Hernández, Sergio Busquets i Gerard Piqué, tots tres ara amb vuit Lligues.

Entre els més llorejats de la història

La 10a Lliga del ‘10’ culer el situa també entre els futbolistes amb més Lligues conquerides en tota la història de la competició. I és que si abans comentàvem que el ‘10’ barcelonista és el jugador amb més Lligues del FC Barcelona, actualment empata amb Pirri, del Reial Madrid, en la classificació de futbolistes amb més títols de la competició domèstica. D’aquesta manera Leo Messi es troba a dues Lligues d’igualar un altre futbolista del conjunt blanc, Gento (12). Una fita més en l’horitzó del crac argentí, però no impossible d'aconseguir veient la capacitat i fam guanyadora del millor jugador del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut